Přátelství s Bohem

Přátelství s Bohem https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/97075/pratelstvi-s-bohem-97075.jpg 4 24 4

Dialog s Bohem, který každý prožívá po svém, cesta duchovního růstu a autorovo poselství lidem. Kniha I, Kniha II, Kniha III.

Žánr:
Duchovní literatura , Náboženství

Vydáno: , Pragma
Originální název:

Friendship with God , 1999


více info...

senbja
senbja
05.03.2020 5 z 5

I tato kniha patří k těm, které mě nezklamaly. Každý, kdo si myslí, že nemá žádné přátele, může nejmíň tohoto najít sám v sobě. Jen se musí snažit pochopit, a to moc lidí na této planetě nedělá. Přesto jsem s takovým přítelem na ní ráda, protože nevěřím, ale vím.

Martin_Eli
Martin_Eli
04.03.2018 2 z 5

Kniha se snaží změnit pohled na boha, z představy přísného trestajícího vševědoucího z něj dělá kamaráda do každé životní situace. Myšlenka sice dobrá, ale mě pojetí knihy moc nebavilo, dost mě nudilo. Ale možná je to tím, že já prostě tyhle duchovní otázky moc neřeším.


_INCOGNITO_
_INCOGNITO_
08.06.2016 2 z 5

Pro cloveka, co si Washche osahava prvne muze toto neco zajimaveho znamenat. Zbyli lide, kteri maji za sebou jeho Hovory s Bohem uz prilis nenadchne. Me tedy urcite ne! Jedine, co se mi potvrdilo, byla domnenka o protahovani teto myslenkove nite na ukor samotnych myslenek - vysledek konzumu, ktery je navic az prilis zabredly.
Pro lidi verici Walsche pak vubec nedoporucuji, protoze by je mohl primet k premysleni a to je konec podstaty jakekoli ikony a samotne cirkve.

hany77
hany77
07.08.2014 1 z 5

Tato kniha je velkým hlubokým zamyšlením nad vírou jako takovou, boha se nemusíme bát, Bůh není přísný otec, který nad námi bdí a čeká, kdy se dopustíme chyby a hříchu, je to přítel, který je nám stále nablízku a zahrnuje nás všeobjímající láskou...