Pralinky s chilli

Pralinky s chilli https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/79000/pralinky-s-chilli-79000.jpg 3 48 18

Nový sexy román pro ženy o síle lásky. Tina Bergerová, majitelka PR agentury která zastupuje mnoho celebrit, usiluje mezi své klienty získat i známého topmanažera. Nejdřív mezi sebou bojují jako kočka a pes, Tina nakonec podlehne jeho šarmu a bláznivě se zamiluje. Ani v nejhorším snu jí však nenapadne, jak hluboko jejich vztah může poznamenat její nedávná aférka, kdy v zoufalé situaci po smrti svého partnera skončila v náručí neznámého muže. Kolotoč událostí se však již nedá zastavit a v bulváru se objevují další titulky...... celý text

Přidat komentář

Bell@
10.04.2024 2 z 5

Ze začátku se mi u knížky příliš nedařilo udržet pozornost. Nudné byly několikrát opakované pasáže o partnerském životě kamarádek. Toxický vztah s Martinem na mě působil divně a ne zcela přirozeně. Zajímavě byl vykreslen špatný vztah s matkou, kde bylo jasně vidět, že Tina trpí nedostatkem rodičovské lásky. Na druhou stranu velice cením druhou půlku knihy, její rychlý spád i vyvrcholení děje.

Autorka bohužel nemá přiliš ponětí, jak se v dnešní době seznamuje mladá generace a že internetovým seznámkácm už dávno odzvonilo..

uzivatel1190
02.05.2023 2 z 5

Jako oddechovka na vyplnění volných chvil dobré, kdo má rád tyto románky, tak bude asi spokojený. Můj šálek kávy to není, mám raději jiné příběhy, nicméně moje očekávání splinila, chtěla jsem nějakou oddechovou knihu, během víkendu ji přečetla, ale zase se ráda vrátím ke svým oblíbeným žánrům.


cori
18.09.2021 2 z 5

Čtení pro ženy, které výjimečně nekončí svatbou, líčí těžký život majitelky agentury a její dcery. Všechny mužské postavy jsou líčeny jako podrazáci, sobci a kurevníci. Jediné kladné mužské postavy odpočívají na hřbitově.

Zuzulinka
02.04.2021 3 z 5

Kniha je dle mého napsaná pro ty ženy, které nemají dost vlastního rozumu a sebevědomí. Za mne průměr.

Pralinka1910
26.02.2020 3 z 5

Odrazovalo mne nízké hodnocení. Je zde sice několik nelogickych až skoro hloupých věcí, ale nejedna se o detektivku ani o literaturu faktu, takže autorka má tyto úlety právo. Vyvažují je čtive napsaný a neohraný příběh, který čtenáře ( spis tedy čtenářky) rychle pohltí. Kniha je určitě, v rámci žánru, který zastupuje, jednou z nejlepších.

stefi61
22.11.2019 2 z 5

Kdyby kniha byla poloviční,asi by mě to nadchlo více.Takhle musím říci,že to bylo celkem zbytečně natažené.Ale i tak se to dalo číst

Ála1968
01.07.2019 4 z 5

Byla jsem mile překvapená.Po zkušenosti s knihou Malinový sen,se mi do čtení ani moc nechtělo.Ale bylo to super.Sice se malá Teri chovala jako dospělá a ne jako dítě,ale jinak se mi kniha líbila.Měla děj i nečekaný konec.

ovecka535
16.04.2019 4 z 5

Oddychová kniha, čte se dobře.

DominaCZ
30.05.2018 1 z 5

elisa popsala mé pocity. Holka byla nereálně dospělácká, Tina byla na ranu jednak s tím jak se dělala povznesenou a poté se stejně "posedle" chovala ke svýmu staroušovi a jak ho zprvu otravovala, aby jí zadal zakázku-sám sebe.
To mě tak vytáčelo, že jsem skočila na konec. "Rozuzlení" bylo průhledný a do jisté míry nerealistický.
Nesympatické osoby.
Konec, kdy je všude sluníčko a kdy místo oprávněnýho krachu získala díky bulvárku reklamu a VŠICHNI si zadávají zakázky k nim...? Fuj, tak to ne.

elisa194
17.10.2017 1 z 5

Me kniha nenadchla. Děj a zápletka nudná, příběh se hrozně táhl a v podstatě kdybych přeskočila ze začátku na konec, o nic bych nepřišla. Postavy obe nesympatické, Teri se chovala jako 20tileta a ne na 6 let.Jediné co se mě líbilo bylo rozuzlení.

m.valova
21.06.2017 4 z 5

Kniha se čte dobře,někdy se hold život zamotá a je možné,že takové věci se na vyšší úrovni dějí zcela běžně,hlavní hrdinku jsem místy nechápala každopádně oddechovka.

Aleh
27.01.2017 4 z 5

Tina Bergerová je sebevědomá mladá krásná nezávislá žena a také šťastná maminka malé Terezky. Má skvělou práci, která ji naplňuje. Ale v soukromém životě to tak jednoznačné není. Je rozvedená a potkala ji v životě i náhlá a nečekaná smrt partnera, kterého velmi milovala a chtěla s ním spojit svůj další život. A teď ji v jejím životě čeká setkání s dalším mužem... Moc pěkný životní příběh. A také krásná obálka, jak už je u knih Jany Benkové zvykem.

luciefeix
27.10.2016 4 z 5

skvěle hlavně konec .. jen teda Tina by měla maličko změnit chování a její dcera se chová na 20 a ne 6 :D

Knižní střípky
24.09.2016 5 z 5

Pralinky byly výborné, pro mě zatím asi nejlepší, co jsem od autorky četla.....kniha se opravdu dobře četla, Tina byla sympatická stejně jako její kamarádky, ovšem její "objekt zájmu" již výrazně méně.....Tina je normální sympatická ženská, která po rozvodu vychovává svou malou dcerku, stará se o rodinný dům, zároveň se snaží vybudovat svou PR agenturu, v tomto směru před ní smekám.....zvládá to na výbornou, bohužel co se týče jejího milostného života, je to trochu komplikovanější, holt, nemůže být vše zalité sluncem....je to prostě kniha ze života, ve skutečném životě ne vždy vše dopadne jako v "harlekýnkách".

Dixinka
18.09.2016 4 z 5

Hezký a mnohdy i pravdivý životní příběh. Jen mě po celou dobu rozčiloval až patologický vztah matka a dcera. V předškolním věku by se měly děti asi ještě vychovávat a užívat si dětství.

gargamelka
23.07.2016 5 z 5

Zajímavý příběh, člověk je příjemně překvapován celým dějem. Fajn kniha, která ukazuje vztah i z jiné stránky... Skvělá letní oddychovka :))

jasmína
12.07.2016 5 z 5

Mně se kniha líbila tak moc, že jsem se k ní pořád vracela a během dvou dnů ve volnách chvílích dočteno, musím se vrhnout na další její romány, konečně něco, kde není klasický happy end, a přesto jste rádi, že to dopadlo, jak to dopadlo.

zdehan
08.07.2016 5 z 5

Kniha se mi velmi líbila byla pěkně napsaná ze života

Kniha Pralinky s chilli je v

Přečtených75x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených1x
Knihotéce75x
Chystám se číst24x
Chci si koupit1x