Praktická příručka pro zoufalé matky

Praktická příručka pro zoufalé matky https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399700/bmid_prakticka-prirucka-pro-zoufale-matk-4AL-399700.jpg 5 5 3

Těšíte se na své první dítě a plánujete, že o něj budete pečovat pouze podle své intuice nebo podle rad babiček? Udělejte malou výjimku a prolistujte tuto stručnou příručku. V povědomí společnosti se traduje mnoho zakořeněných mýtů, které neblaze ovlivňují miminko i nezkušené rodiče. Buďte připraveni na běžné komplikace s kojením, naučte se, jak s miminkem vhodně manipulovat, doplňte si informace o přípravě příkrmů, obouvání, čištění zubů, očkování i výchově. Vzhledem k tomu, že nikdo neovlivňuje novopečenou maminku a tatínka tolik jako jejich vlastní rodiče, může tato příručka posloužit i jako malé opakování čerstvým babičkám a dědečkům.... celý text

Přidat komentář

jiri4620
04.02.2019 5 z 5

Zhltl jsem jedním dechem. Moje žena bude za několik měsíců rodit (a vypadá to, že to zajímá skoro víc mě), a tak jsem jí knihu hned předal! Teď jí má ve čtení. Vítám jakékoliv objektivní informace o problematice! Líbí se mi sřízlivý a orientovaný pohled mladé autorky na věc. Myslím, že ani budoucí tatínci nebudou čtení litovat!

dominika7591
30.01.2019 5 z 5

Opravdu praktická příručka pro maminky. Obsahuje jasné a úderné informace. Kdybych měla knihu po ruce jako prvorodička, usnadnilo by mi to nelehký začátek se synem. Doporučuji všem prvorodičkám ke čtení.


Stekl
16.01.2019 5 z 5

Výborná kniha pro těhotné a maminky s miminkem zhruba do jednoho roku věku. Dokáže člověka rychle a přehledně zorientovat v dané problematice, doporučuji.

Autorovy knížky

Adéla Zemanová
česká, 1989
2018  100%Praktická příručka pro zoufalé matky

Kniha Praktická příručka pro zoufalé matky je v

Přečtených5x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x