Pozri sa na seba

Pozri sa na seba https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480474/bmid_pozri-sa-na-seba-wCE-480474.jpg 4 13 3

Lýdia prežíva v starej vile hotové peklo. Z jej manžela sa stáva zlostný, nervózny muž, ktorý ju bije a ponižuje. Všetko sa ešte viac zamotáva po oslave, keď manžel privedie domov svojich študentov. Medzi nimi bezočivú sexi Karlu, ale aj citlivého Róberta... Vymotá sa Lýdia z pavučiny intríg? Podľahne zakázanej láske? Udrží si rodinu? Ale za akú cenu?... celý text

Žánr:
Romány , Pro ženy , Literatura slovenská

Vydáno: , Marenčin PT
Originální název:

Pozri sa na seba , 2007


více info...

Přidat komentář

Nofar197
25.01.2023 4 z 5

Lydia, inteligentní a vzdělaná žena, je bohužel dočasně finančně závislá na svém manželovi, který pod maskou distingovaneho muže a váženého univerzitního profesora skrývá svou skutečnou tvář násilníka a manipulátora. Postupně svou mladou ženu přesvědčí, že si za vse může sama a že ji nikdo neuvěří.
"Musí ich vychovat tak, aby muzovi nikdy nedali důvod na nasilie... "
Navíc se Lydia stává obětí ve hře na mstitel, kterou rozjíždí jiný muž. Podaří se ní najít cestu ven z bludného kruhu? Napínavá kniha slovenské autorky.

Jurajovamaka
19.03.2021 5 z 5

Kniha sa mi velmi páčila, zaujala od prvej strany a zhltla som ju za deň, pekný opis, vedela som sa vcítiť do role hlavnej hrdinky a nečakaný koniec. odporúčam prečítať ❤❤❤


bookcase
01.02.2012 4 z 5

Dobrá psychologická sonda do jednoho manželství. Kde je řečeno, že násilníci a despotové jsou jenom mezi "nižšími" společenskými vrstvami?

Kniha Pozri sa na seba je v

Přečtených23x
Knihotéce32x
Chystám se číst7x
Chci si koupit3x