Pozor na primány

Pozor na primány https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/224046/bmid_pozor-na-primany-gZ6-224046.PNG 4 3 2

Román veselých prázdnin. Parta primánů ze Žižkova pod vedení Slávy Hrůzy bojuje o fotbalové hřiště s partou sekundy z Vinohrad Fanouše Krousů. Boj je zatím nerozhodný, proto se obě party domluví, že s ním budou pokračovat o letních prázdninách v lesích na Křivoklátsku. Boj v lesích bude čestný, výhry a splněné úkoly se budou bodovat. Dobrodružství v lesích ukáže, kdo vyhraje nárok na hřiště.... celý text

Přidat komentář

Turlogh
20.09.2018 5 z 5

A další výborný Zíka je tady! Tentokráte dobrodružný příběh z Prahy, ze souboje dvou part, odvěkých to rivalů. Žižkováků a kluků z Vinohrad. Hoši, primáni a sekundáni se rozhodnou pro velkou prázdninovou soutěž, která proběhne na společných stanových táborech v krásné krajině Křivoklátska. Výhrou má být výhradní užívání plácků pro různé sporty na okraji Prahy, mezi čtvrtěmi Vinohrad a Žižkova. Chlapci soupeří úporně ale čestně. Dvě šestky hochů proti sobě. Připomíná mi to hodně skauting. Táboření, soutěže, příhody, atd. Nakonec se z hochů stanou..., ale víte co já vám to prozrazovat nebudu, poněvadž vy si to sami přečtete. Knížku všem vřele doporučuji, je napínavá a čtivá. Vláďa Zíka prostě umí!!! 5 hvězd!

Prazub
23.02.2018 5 z 5

Bezvadný příběh! Velmi jsem se u četby odreagoval a prožíval s kluky jejich svižná dobrodružství. Nápadité a vtipné. Pro staromilce a milovníky přírody doporučuji.