Poznejte dobro v sobě!

Poznejte dobro v sobě! https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90688/poznejte-dobro-v-sobe-90688.jpg 4 12 3

V této úchvatné knize hovoří Louise L. Hay o síle a významu afirmací a ukazuje vám, jak je právě v tento okamžik použít. Louise vysvětluje, že když si vytvoříte afirmativní prohlášení, ve skutečnosti své podvědomé mysli sdělujete: "Přijímám svou zodpovědnost. Uvědomuji si, že existuje něco, co mohu udělat, abych se změnil." Na těchto stránkách se Louise věnuje specifickým tématům a záležitostem (zdraví, úzkostným emocím, závislostem, otázkám prosperity, lásky a intimity, a dalším) a představuje cvičení, která vám ukazují, jak uskutečnit prospěšné změny v prakticky každé oblasti vašeho života. Louise L. Hay, autorka mezinárodního bestselleru Miluj svůj život (You Can Heal Your Life), je lektorkou a učitelkou metafyziky, jež po celém světě prodala více než 40 milionů knižních výtisků. Více než 25 let napomáhá Louise miliónům lidí v objevování a využívání plného potenciálu jejich vlastních kreativních sil k osobnímu růstu a sebeléčení. Byla hostem show Oprah Winfrey a mnoha dalších televizních a rozhlasových programů jak v USA tak i v zahraničí. Louise je zakladatelkou a prezidentkou nakladatelství Hay House, Inc., které rozšiřuje knihy, audio a video nahrávky, jež přispívají k léčení planety. ... celý text

Přidat komentář

DragonflyT
07.02.2019 2 z 5

Od této knihy jsem očekávala hodně. Asi někde dělám chybu, ale kniha mi nedala nic. Po pokusech o používání zde popsaných afirmací - především afirmací o zdraví - jsem skončila na týden v nemocnici. Trochu mi z toho přijde, že by člověk vlastně neměl dělat nic jiného, než si neustále říkat pozitivní afirmace. No, nevím jak vy, ale to tedy úplně nezvládám.

mariva
14.08.2018 4 z 5

Knížky Louise L. Hay jsou vždycky inspirující a povzbuzující. Tato je jen takovým stručným výběrem nejčastějších témat afirmací, vhodnější spíš pro ty, kdo její ostatní knihy ještě nečetli.


sira
05.11.2016 4 z 5

Další kniha od Luise Hay, která stojí za to si přečíst. Kniha je zaměřená na použití afirmací, tentokrát jsou rozdělené dle tématů - práce, emoce, přátelé apod. Kniha je opět skvělá, ale za sebe mohu říct, že její další knihy mne oslovily ještě více.