Poznáváme - Thajsko

Poznáváme - Thajsko https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/153298/poznavame-thajsko-lonely-planet-153298.jpg 4 12 6

Prožijte to nejlepší z Thajska: Jídlo v Bangkoku, pláže na Ko Samui, starobylé zříceny v Sukhothai - vybrali jsme pro vás největší zajímavosti a nejneuvěřitelnější místa tak, abyste si mohli vychutnávat Thajsko takové, jaké je, a pokud možno bez jakýchkoli starostí. - kompletní přehled nejúchvatnějších památek a zážitku - trasy šité na míru, díky nimž nebudete ztrácet čas - místní odborníci vám odhalí, co byste neměli vynechat Náš slib Našim informacím můžete věřit, protože autoři Lonely Planet osobně navštěvují místa, o nichž píší, a při sběru informací pro každé nové vydání se k nim znovu vracejí. Nepřijímáme žádné protislužby za pozitivní hodnocení a můžete se spolehnout na to, že jsme objektivní.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Turistický průvodce

Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Thailand


více info...

Kattyna
Kattyna
14.04.2019 5 z 5

Hodně jsme ocenili naplánované trasy dle času stráveného v této úžasné zemi.

knedlik
knedlik
27.01.2019 2 z 5

Doposud nejpitomější průvodce, který se mi dostal do rukou. Na vině je patrně už samotný záměr - totiž výtah ze zevrubného skvělého průvodce do čehosi rádoby uchopitelnějšího a stručnějšího. Povedla se pouze ta stručnost.
Ta kniha obsahuje jednu jedinou rozumnou a přehlednou mapu, totiž mapu celého Thajska hned na začátku. Dále nacházíme v jednotlivých kapitolách jen jakési výřezy z map, bohužel nikdo neví, ze které části, co mají znázorňovat, co je kolem.
Uspořádání knihy je zdánlivě přehledné, ale nenechte se mýlit, pokud potřebujete něco najít, tak to jde různě, jen ne rychle.
Obsah samotný je pak částečně samozřejmě kvalitní, částečně zahlcený zbytečnými informacemi vedle absentujících zajímavějších. Kapitola "Co je nového" oproti předchozímu vydání pak snad vůbec neměla spatřit tištěnou podobu, respektive já jsem neodhalila její smysl.
Pozitivně hodnotím tu užitečnou půlku obsahu se zajímavými tipy na turistická místa. Ubytování je lehce obsolentní a co se restaurací týče, tak narazíte na spoustu super míst i bez doporučení.


kleo9554
kleo9554
15.01.2018 3 z 5

Chybělo tam hodně míst - např. Ko Lanta, Pattaya, Ko Chang atd. To, co tam bylo, pomohlo.

Lenista
Lenista
20.08.2017

Tento průvodce se velmi dobře četl. Ocenila jsem u něj kombinaci informací a fotek.

zoka
zoka
29.08.2016 3 z 5

Mám Lonely Planet a National Geographic. NG rozhodně vyhrává, jelikož neobsahuje zbytečné informace a hotelech a restauracích do kterých člověk stejně nezavítá (v thajsku fakt ne, když ulice nabízí tolik zajímavějšího). LP je pro mě telefonní seznam - při první návštěvě jsme ho měli sebou a ani jednou nepoužili kvůli nepřehlednosti (příliš mnoho textu a kontaktů), na druhou návštěvu už zůstal doma v poličce narozdíl od NG.

prskafka
prskafka
07.01.2014 5 z 5

Naše bible při cestách po Thajsku... Velmi dobře zpracovaný průvodce se spoustou praktických informací.