Lily a Magor – 2. díl

Lily a Magor – 2. díl https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489467/lily-a-magorD774Yf-NuO-.jpeg 4 8 5

Povídky Pověstiny série

< 2. díl

Pokračování střeleného příběhu na hraně sci-fi, fantasy, grotesky a vonnegutovského pop-artu, v němž jako v každé nejlepší knížce nechybí pořádná zombie-apokalypsa!

Žánr:
Literatura česká , Sci-fi , Fantasy

Vydáno: , Formal Group
Originální název:

Lily a Magor , 2021


více info...

Přidat komentář

bookcase
12.06.2022 3 z 5

I tentokrát jsem vystoupila z komfortní zóny a musím říct, že nic zvláštnějšího jsem snad nečetla - jo, vlastně první díl! :)))) Je to střelené, bláznivé, není to čtení pro masy, ale pokud máte rádi šílené věci, tak se vám to bude zamlouvat. Není to primárně můj šálek kávy, ale pobavila jsem se.

Knihomolka97
02.05.2022 3 z 5

Ze začátku jsem s ní trochu bojovala nemohla jsem se začíst a zorientovat - hlavně v množství postav. Často se skáče v čase na různa místa. Je určitě super, že u všeho jsou data a víme, kdy se daná část odehrává.
Jakmile jsem se se do toho vžila, nemohla jsem přestat číst. Autorův neotřelý styl vyprávění mi sedl, bylo to vtipné, svěží a nabité akcí. Bavily mě třeba názvy a jména. Originalita rozhodně nechybí! Dočkala jsem se také mírné romantiky. Samotného Magora s Lily tu ale tolik není, proto doufám, že se brzo dočkám dalšího dílu.
3,5⭐️/5⭐️


robin9739
10.04.2022 4 z 5

Závěrem bych řekl, že si knihu potažmo celou sérií přečtete ať si uděláte vlastní obrázek o tomto specifickém díle. Určitě to beru jako rozšíření mých literárních obzorů. Druhý díl je za mě lepší jak první, ale stále je tam několik nešvarů a čtenář musí být pozorný jinak se bude ztrácet. Určitě chválím přístup a jedinečnost světa a postav, jež v něm kooperují. Tak jak jsem psal u prvního dílu, autor má potenciál a hlavně umí psát. Navíc se mi líbí zajímavé obálky u obou dílu, které svým vizuálem prozrazuji, že se bude jednat o vícero linek a osudu v jednom…

Hodnocení 3,5⭐/5⭐

knizninadsenec
12.02.2022 5 z 5

(SPOILER) Skvělý vtipný, akce plný příběh. Velmi dobře se čte, pobaví.

Dozvíme se něco o začátcích Bravo Kachen, jak se postupně přidávali členové.
Také různé akce, přeskakování v časech, ale jsou datovaná a tak se vyznáte.

Hodně bojů, u kterých se členové baví.
Líbí se mi, že v knize nejsou sprostá slova. Teda nadávají vlastním slovem.

Příběh je správně vtipný (švihlý), akční, romantický a mě se strašně moc líbil.

Skvělý díl. Magor a jeho rodina jsou skvělý.

Sixtinka144
31.01.2022 3 z 5

Dlouho jsem přemýšlela, jak knihu ohodnotit. Nic podobného jsem nikdy nečetla, přirovnala bych to k žánru Absurdní drama. Po prvním dílu jsem byla lehce skeptická, jestli se k příběhu mám ještě vrátit, ale upřímně mohu říct, že dvojka je za mě o dost lepší. Jsou zde moc pěkné obrázky, které to dokážou pozvednout o level výše. Možná škoda, že kniha není formou komiksu, bylo by to zajímavější na pozorování děje :D Všechno je zde rychlé, určitě od toho nečekejte literární skvost o 800 stranách. Je to taková kratičká jednohubka, u které se nejspíš zasmějete, jako já. Od jedničky jsme se v ději moc neposunuli, ale to mi moc nevadilo. Určitě tato série nebude pro každého, ani já bych toto nemohla číst každý den, ale jako občasné zpestření se mi to moc líbí. Taky oceňuji hřbet obálky, který krásně ladí k prvnímu dílu. Určitě se v budoucnu vrhnu i na pokračování, protože tomuto "žánru" už začínám přicházet na chuť.

Autorovy další knížky

2019  41%Lily a Magor – 1. díl
2021  73%Lily a Magor – 2. díl

Kniha Lily a Magor – 2. díl je v

Přečtených8x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x