Pouta z pavučin

Pouta z pavučin https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/278791/bmid_pouta-z-pavucin-EXG-278791.jpg 3 68 24

Juliin manžel Robin se za záhadných okolností pohřešuje, a zatímco po něm policie marně pátrá, Julie si najímá soukromého detektiva Teodora. Díky jeho práci zjišťuje, že Robin měl dvě skryté tváře. Tají před ní milostný poměr a nadto působí v gangu distribuujícím nebezpečné falzifikáty léků, používaných jako podpůrné látky pro sportovce. Kdo provozuje nelegální činnost spolu s ním? A co se s Robinem vlastně stalo?... celý text

Žánr:
Romány , Pro ženy , Literatura česká

Vydáno: , Čas
více info...

Přidat komentář

Allla9
12.01.2024 3 z 5

Zbytečně moc sexu. Děj se mi líbil a určitě dám autorce další šanci. Píše zajímavým způsobem.

Lucie401
12.11.2023

nebylo to spatne. ale cetla jsem lepsi knihy od teto Artorky. presto ji mam rada.


Aghatte
26.09.2023 odpad!

Tolik vztyčených mužství jsem neviděla za celý svůj život, a to jsem nežila v klášteře
Dokonce i chudák ženská, co našla mrtvolu, byla krásně tvarovaná, až jsem se bála, že někdo z těch svaloušů, půjde hledat pod deku, pod kterou se v šoku choulila, její jistě vlhké místečko
Proboha, proč?
Papír snese vše, já ne.

baji42
25.08.2023 3 z 5

Souhlasím s předchozími komentáři, že sexu bylo v této knížce přespříliš. Děj byl překombinovaný a málo pravděpodobný.

knihomolka1197
20.08.2023 3 z 5

Tentokrát mě autorka trošku zklamala. Kriminální zápletka nic moc a erotických pasáží bylo už taky moc. Chvílemi jsem měla pocit, že nečtu detektivní román, ale něco úplně jiného...

LeSk
26.06.2022 1 z 5

Nereálný příběh, který byl až extrémně překombinovaný. Děj se táááhnul, nešlo se pořádně začíst, zbytečně zdlouhavé. Sexuální pasáže dlouhé několik stran jsem pak již jen přeskakovala, to byl opravdu zbytečný přehnaný extrém. Celkově se mi kniha nijak nelíbila, nezaujala. Ostatní knihy této autorky jsou fajn, čtu je ráda, toto byl však nějaký přehmat, či co. Bohužel nedoporučuji.

Zuzulinka
05.06.2021 5 z 5

Mně se knížka líbila. Docela zajímavě propletené osudy všech postav. Zajímavý námět. Fajn a pohodová povaha Julie. Doporučuji přečíst.

Jita160
07.04.2021 2 z 5

Ach jo...to bylo tak zbytečně z d l o u h l a v ý ý ý.Mit ta knížka tak o půlku míň stránek byla by mnohem čtivější a příběh by byl víc zajímavější.Moc jsem se nutila do čtení, přestože příběh měl velký potenciál, nebyl vůbec špatný.I když mám ráda eroticke příběhy tady mě rušili,hlavně ty co se netýkaly hlavní hrdinky.
Zklamaná úplně nejsem,ale nadšená taky ne.

Formicka93
24.01.2021 3 z 5

Pro mě docela zklamání.

Knihomolka97
03.01.2021 4 z 5

Mám ráda, když se v detektivní knize objeví romantická/erotická linka. Knihy od autorky Markéty Harasimové přesně tyto kritéria splňují.
Tady toho sexu bylo ale až moc. Nebo teda mi spíš vadilo, že byl u lidí, kteří mě moc nezajímali (opravdu jsem nepotřebovala číst o sexu detektivka s jeho manželkou - naprosto zbytečné). Raději bych brala více scén mezi Julií a Teem.
Detektivní linka byla určitě zajímavá, kromě vraždy se řešil i doping. Ještě aby ne, když to spolu souviselo...ale bylo to prostě zajímavé.
V průběhu jsem měla dva tipy, kdo by mohl být pachatelem a spletla jsem se. Asi už vycházím ze cviku. Až před koncem jsem začala tušit, kdo to je. Jednu věc jsem o dotyčném věděla prakticky od začátku - ta se mi také potvrdila...ale nečekala jsem, že bude vrah. Takže jo, překvapilo mě to.

NikolaSkop
18.07.2020 1 z 5

Za mě rozhodně ne! :( Tohle nebyl můj šálek kávy. Měla jsem opravdu problém dočíst to do konce. Protože bylo předem jasné jak to dopadne.

janina66
02.06.2020 4 z 5

Mám ráda knihy od Markéty H. Tato byla trochu rozvláčnější a ke konci velice čtivá. Hlavního pachatele jsem tušila správně, i když se mi to často nestává. Julie se mi líbila jak byla silná ve stresujících okamžicích. A jak to dopadne s Teem bylo jasné.

Monni
11.01.2020 3 z 5

Moje druhá kniha od autorky a musím říct, že byla asi o trošku lepší než Mrazivé hry. Tady aspoň hlavní hrdinka nelezla tak moc na nervy.
Jako oddychovka od pořádných thrillerů je to dobré. Pachatele jsem neodhadla, ačkoliv jsem si myslela, že ho vím už od začátku.
Romantickou linkou jsem byla celkem zklamaná. Čekala jsem, že bude rozvinutá romantická linka mezi Teem a Julii. I když musím uznat, že zakončené to bylo dobře, takže by se mi to i líbilo, kdyby tam nebyl cpaný soukromí žívot detektiva a jeho manželky. Což mi přišlo naprosto zbytečné a nepodstatné.
Jinak byla kniha celkem fajn. Jako oddechovka celkem dobré. Takový průměr.

TGM
09.07.2019 odpad!

Předvídatelný děj, slabé dialogy, často se opakující slovní spojení (např. hryzání do spodního rtu) a všichni posedlí sexem - pro mě hodně slabá literatura.

Ann98
27.03.2019 5 z 5

Vcelku poutavý příběh. Už na začátku, kdy manželství Julie a Robina procházelo vleklou krizí jsem si říkala, že v něčem bude háček. A taky že ano! Když se po osudném večírku Robin nedostavil domů, ani na vteřinu mě nenapadlo, že by mohl být u své milenky (tak nějak mi to k němu nesedělo). Co se týče samotného děje, druhá polovina knihy mě bavila mnohem více. Přišlo mi, že zde bylo mnohem více erotických scén než v předchozích knihách. Možná je to způsobeno tím, že autorka zde hodně popisovala erotické scény vedlejších postav - obešla bych se bez toho. Jinak knihu hodnotím jako velmi povedenou.

BlodyFox
13.08.2018 2 z 5

Přečíst jako oddechovku na dovolené? Možná ano, ale spíše ne. Moc nenadchne. Spisovatelka je patrně silně nadržená, nebo neukojená nymfomanka, ale budiž. To bych jako závadu neviděl. Nicméně opět tradiční chyba českých spisovatelů detektivek: Absolutní neznalost policejní práce. Nechci psát spoiler, nebudu se vyjadřovat k podrobnostem. Nicméně alespoň základ systému trestního řízení by si nastudovat mohla. Kdo koho v jakém stádiu vyslýchá, jak se provádí ohlášení trestného činu a prvotní úkony na místě. Kdo vysílá policisty na místo spáchání, kdo rozhoduje a jakým způsobem o dalších postupech atd.. Takhle je z toho naprosto nesmyslný guláš a v oblasti vyšetřování, které by mělo být stěžejní linií celé knihy, se jedná o důkaz neznalosti autorky. Je to pohádka, naprosto nereálná. Přizvat k vyšetřování soukromou osobu (i když se jedná o bývalého kolegu)??? Neprostý nesmysl. Jako celá kniha. Autorce bych vřele doporučil přečíst si "Desatero pátera Knoxe" a podle těchto bodů postupovat při psaní další rádoby detektivky. Protože v této knize porušila několik bodů z tohoto desatera a tím dobrou detektivku opravdu nenapíše.

Leniiis
20.05.2018 3 z 5

Ač tato autorka patří mezi moje oblíbené, tak bych řekla, že tohle byl ten slabší kousek. Nic moc se tam nedělo, žádnej pořádnej děj, bylo to spíš o pocitech hrdinů příběhu a až na konci se to tak nějak prostě vyřešilo. Za mě má určitě i lepší knížky.

sabca
04.07.2017 5 z 5

Tak další kniha Markéty Harisimové, která se mi moc líbila. Děj byl napínavý a těžko se mi odkládala. Konec jaký byl jsem vůbec nepředpokládala. Můžu doporučit

cukrovka
18.04.2017 3 z 5

V celku zajímavý detektivní příběh se zcela zbytečnými erotickými scénami, které děj jenom rušily.

katerina8519
07.10.2016

Dostala jsem knihu k narozeninam a pul roku mi lezela v knihovne ...pak jsem po ni sahla a jednim dechem precetla moc se mi libila .......za me super