Dortouni útočí

Dortouni útočí https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/289711/bmid_potrhla-dobrodruzstvi-2-dortouni-ut-BMk-289711.jpg 4 13 4

Potrhlá dobrodružství série

< 2. díl >

Astra a její rodina letí k novému domovu na planetu Nova Mundi. Když se kosmickou lodí rozezní poplach a varování před nebezpečným útokem, Astra a její robotický kamarád Pilbím se nestačí divit. Napadli je zákeřní dortouni: zabijácké zákusky, pažravé dortíčky a dravé dorty! Jak je možné, že sladkosti, na kterých si měli cestou pochutnat, ožily a chtějí celou loď zničit? Astře a Pilbímovi nezbývá nic jiného, než je zastavit…... celý text

Ctirada
Ctirada
12.08.2023 5 z 5

Originální nápad, svižný a napínavý děj a nechybí ani humor. Tříletá dcera se více zajímala o úžasné ilustrace, ale věřím, že až povyroste, užije si knížku stejně jako my.

Kojomy
Kojomy
30.09.2022 5 z 5

U knihy jsem se hrozně nastala hlavně u věty s huprťalometem.


eraserhead
eraserhead
03.09.2017 4 z 5

Dortouny jsem objevil u synova kamaráda a zběžným prolistováním mě kniha hrozně zaujala. Hlavně povedenými ilustracemi. Když jsem na knihu pak narazil v knihkupectví, okamžitě jsem ji synovi koupil a začali jsme před spaním číst. Musím říci, že mě kniha bavila o něco více, než jeho. Parádní mix sci-fi dobrodružství s lehce horrorovými pasážemi. Hodně dobře napsané, chytlavým a strhujícím způsobem. A samozřejmě doplněno výbornými ilustracemi. Nevím jak syn, ale já se k Dortounům jistě někdy vrátím.

Annkag
Annkag
23.07.2017 5 z 5

Velmi som sa nasmiala.U nás doma sa čítala dcérke pred spaním a vrele odporúčam všetkým rodičom ktorý chcú priživivovat detskú fantáziu príbehmi plnými šialeností.

Kniha Dortouni útočí je v

Přečtených18x
Čtenářské výzvě5x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x