Poslední z Aporveru

Poslední z Aporveru https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145144/posledni-z-aporveru-145144.jpg 3 8 1

Aporver série

< 2. díl

Dny Aporveru jsou sečteny! Temnoty pohlcují vše živé. Jen ten, kdo uvěří v dobro, může Aporver zachránit.Krev Věštců vytváří jediný rudý pramen, který postupně tmavne, až je černý jako noc sama. Země se začne třást, sloupy života puknou a z trhlin se vyvalí Temnoty. Staletí klidu a míru nahradí strach a boj o holý život. Ecidil je živý, nepředvídatelný a objevuje se tam, kde ho nejméně čekáme. Existuje někdo, kdo ho najde a v jeho náruči vysloví to správné přání, při kterém se Temnoty rozplynou? Je ještě naděje? ... celý text

Přidat komentář

Nelíísek
24.05.2019 3 z 5

Po minulém zklamání jménem "Srdce Aporveru" jsem byla na vážkách jestli mám knihu vůbec začít číst ale nakonec přece jenom byla, ne o moc, ale lepší než ta předchozí.

I když kniha "Srdce Apoveru" skočila dost otevřeně a myslela jsem si že tento díl bude pokračování nakonec je to úplně jiný příběh ze světa Apoveru. Toto vyprávění je ale méně zmatečné než to minulé ale zase se opakuje to co z minulé knihy, nevyužitý potenciál světa Aporveru a příběh který kdyby byl na více stránkách víc rozepsaný tak by se četl líp.

Konec knihy byl hodně zmatlaný dohromady nakonec se vše odehrálo asi na posledních 4 stránkách. Zase děj nebyl dokončený podařilo se to nepodařilo konec jsi opět domyslete.

Možná v knize byla "reference" na první díl ale bud tam ty jména byli špatně napsané schválně nebo autor má pamět jak zlatá rybička a nedokáže si zapamatovat předchozí jména dvou hlavních postav, nebo prostě takhle kniha má společného s tou předchozí jen svět ve kterém se odehrává.

Sečteno podtrženo, kniha se mě líbila více než "Srdce Aporveru" ale opět promrhaný potenciál tak krasně vymyšleného světa.

Autorovy další knížky

David Šenk
česká, 1977
2018  58%Srdce Aporveru
2013  65%Poslední z Aporveru
2015  56%Srdce ledu
2011  56%Smrtelní bohové
2020  79%Prázdný svět

Kniha Poslední z Aporveru je v

Právě čtených1x
Přečtených16x
Čtenářské výzvě3x
Knihotéce32x
Chystám se číst10x
Chci si koupit5x