Poslední princezna

Poslední princezna https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48210/bmid_posledni-princezna-OiJ-48210.jpg 4 15 5

V Království pohádek již několik staletí panuje smutek. Všechny královské dcery musejí odcházet do Světa lidí, aby obnovily ztracené spojení mezi oběma Světy a zachránily je. Nikdo však netuší, co se tam s nimi děje. Mladému králi Goarovi se právě narodila dcera Agája a podle prastaré věštby má být poslední princeznou.

Přidat komentář

tittanie
28.07.2020

Trochu jiný příběh od této autorky, který mě překvapil. V dobrém. Zajímavé propojení dvou světů.

aktijnov
29.12.2019 2 z 5

Z této knížky jsem hodně zklamaná a nechápu ty komentáře plné chvály. Ze začátku zmatek a trvalo mi delší dobu, než jsem se zorientovala ve jménech a místech. Pak jsem se trochu začetla, ale nebyla to ani pohádka, ani dobrodružný příběh, ani fantasy... Takový dost nepovedený mišmaš všeho možného. Celkově to byla ztráta času...


Dym
26.10.2015 5 z 5

Sice jsem ji četla už dřív ale hrozně se mi líbila, zajímavé prostředí i děj mě uchvátili a knížka byla přečtená raz dva :)

Dandulka
07.09.2015 5 z 5

Moc hezký příběh, spojení pohádky a dobrodružství v našem světě. Poselství z této knihy: Více čtěme a svět okolo nás nebude tak zlý! A proč? Protože čtením v sobě probouzíme fantazii. Tu s dospělostí mnoho lidí ztrácí, protože ji rádi mění za úspěch, peníze, exotickou dovolenou, mamon.

warca
22.10.2014 5 z 5

tohle byla naprosto skvělá knížka, která se dá číst v každém věku. Agája byla natolik výborná postava, že jsem jí dokonce použila při charakteristice ve čtvrdlení práci :D Vážně moc pěkná pohádka !