Poslední noc v Chateau Marmont

Poslední noc v Chateau Marmont https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155591/posledni-noc-v-chateau-marmont-155591.jpg 3 42 10

Brooke ráda četla fantastický plátek Last Night, zaměřený na drby o celebritách. Ale jenom do té doby, než se její manželství stalo hlavní zprávou týdne. K oduševnělému a tajemnému Julianu Alterovi to Brooke přitahovalo od chvíle, kdy ho v jednom temném baru v East Village poprvé slyšela zpívat Hallelujah. Teď, po pěti letech manželství, Brooke pendluje mezi dvěma zaměstnáními – jako odbornice na výživu v New York University Hospital a jako konzultantka na dívčí škole v Upper East Side, kde se dívky se stravovacími poruchami nekontrolovatelně cpou – aby manželovi pomohla splnit sen o tom, že prorazí v hudebním světě. Když Julian po letech hraní v Manhattanských klubech a po těžké práci stážisty v různých vydavatelstvích konečně podepíše smlouvu se Sony, začíná to vypadat dobře. I když mu nikdo neslibuje, že se jeho album vůbec někdy dostane do vysílání, Julian stejně tráví v nahrávacím studiu dlouhé hodiny. To všechno se změní poté, kdy je Julian požádán, aby vystoupil v show Tonight s Jayem Lenem – a doslova přes noc je katapultován ke slávě. Téměř denně se naskýtají nové možnosti – nový značkový šatník, šňůra s Maroon 5, dokonce i vystoupení na Grammy. Nově získaná sláva je napřed zábavná – kdo by nechtěl bydlet v hotelu Chateau Marmont nebo navštívit natáčení jednoho z nejoblíbenějších televizních pořadů? Přesto se ale zdá, že je Brookin sladký manžel – stejný muž, který neumí ovládat teplou vodu ve sprše a který nosí ponožky do postele – čím dál víc nepřítomný, a to i za těch vzácných večerů, kdy jsou doma spolu. Když se zprávy o Brooke a Julianovi dostanou až na stránky bulvárních časopisů, začíná o správnosti svého manželství pochybovat, až je nakonec nucena najít kompromis mezi tím, co si myslí, že chce, a co skutečně potřebuje.... celý text

Ivinka.S
Ivinka.S
08.08.2018 5 z 5

Začátek je nic moc, ale stojí za to vydržet. Brook jsme si nakonec oblíbila a prožívala vše s ní.

dzafik
dzafik
20.09.2017 3 z 5

Docela roztahany zacatek,trochu trvalo se zacist. Ale nakonec je to takova dobra oddychovka do postele..


1casper
1casper
05.11.2016 3 z 5

Oddechovka, tak na léto na dovolenou.

janesy
janesy
26.01.2016 3 z 5

Nápad OK, jen by to chtělo trochu větší spád, místy byl děj moc rozvláčný, takže jsem přeskakovala co 10 i více stran. Jak píší ostatní-oddechovka na pláž, či k bazénu :)

helenkan
helenkan
25.01.2016 2 z 5

Ze začátku trochu nudný a zdlouhavý.Pak se to přece jen trochu rozjelo,ale dávám jen za dvě.

WerušBeruš
WerušBeruš
03.08.2015 3 z 5

Takový slaďáček pro odpočinek. Doporučuji pro ty, kteří mají rádi nenáročnou četbu. Je to klasická ukázka beletrie pro romantičky - těžké začátky, sláva, problémy v ráji, těžké časy a pak happy end. Knížka do busu, na cesty či na pláž.

J.books
J.books
17.08.2014 1 z 5

Tak tohle mi přišla zatím její nejhorší kniha, už neměla takový náboj jako ostatní , ani jsem ji nedočetla jak mě nudila.

nillin1
nillin1
18.12.2013 3 z 5

Manzelka cetla v nemocnici, ke konci pry lepsi, jinak slabsi prumer...

Petulla
Petulla
22.06.2013 3 z 5

Příjemné letní čtení na bazén :)

Cleo De Nile
Cleo De Nile
01.05.2013 1 z 5

Uf, tak tohle ne. Ďábel nosí Pradu byla kravina, ale číst se to dalo. Tohle ne. Přečetla jsem asi půlku, ale hrozně se to vleklo, vůbec mě to nebavilo a postavy - včetně sexy-nejdokonalejší-královny-Noly - mi k srdci nepřirostly. Blbost, ale dávám hvězdičku za děj, který zase tak ničemný nebyl. Dokážu si představit, že například Meg Cabot by to mohla napsat lépe.

Kniha Poslední noc v Chateau Marmont je v

Právě čtených1x
Přečtených70x
Doporučených1x
Knihotéce80x
Chystám se číst38x
Chci si koupit15x
dalších seznamech2x