Posezení na zahradě

Posezení na zahradě https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/144385/posezeni-na-zahrade-144385.jpg 4 2 2

V této knize čtenář nalezne nespočet návodů, jak si v okolí domu vytvořit oázu klidu. Pozná nejen rozmanitá odpočívadla vhodná pro různá místa i příležitosti, ale dozví se také, kam ideálně umístit vysněné místo k posezení, jak je rychle a jednoduše vybudovat, jaký zvolit zahradní nábytek, osvětlení a podobně. V neposlední řadě příručka pomůže také s výběrem rostlin, kterými je vhodné zahradní odpočívadlo osadit.... celý text

Žánr:
Literatura naučná , Zahrada

Vydáno: , Rebo
Originální název:

Sitzplätze im Garten


více info...

knihyKeMne
knihyKeMne
09.07.2021 4 z 5

Ačkoli jde původem o německou knihu, neustále se zmiňuje anglický styl, ale dobrou práci odvedl i překladatel, takže tuto útlou knížku lze bez problémů využít i v českém prostředí, včetně i maličkého adresáře českých firem specializujících se na prodej zahradního nábytku či rostlin.

Knížka se sice točí kolem posezení v zahradě, zabírá ale i témata s tím související, např. materiály i pokládka cest, pergoly, altány, zídky, živé ploty a především rostlinstvo. Na základě této knížky lze opravdu vytvořit funkční místo k posezení na zahradě obklopené vhodným soukromím i rostlinstvem.

MOu598
MOu598
19.05.2017 4 z 5

Četla jsem již před delším časem. Podle mých poznámek:
Řada rad, řada popisů květin, co se kam hodí.


Autorovy další knížky

Rosa Wolf
německá
2013  0%Řez zahradních rostlin
2003  80%Posezení na zahradě

Kniha Posezení na zahradě je v

Přečtených4x
Knihotéce4x
dalších seznamech1x