Poselství věčnosti - Znamení planiny Nazca.

Poselství věčnosti - Znamení planiny Nazca. https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/101710/poselstvi-vecnosti-znameni-planiny-nazca-101710.jpg 4 54 6

Čemu sloužily gigantické linie a obrazce na planině Nazca v Peru? Světoznámý badatel a archeolog, díky němuž vešly tajemné kresby ve známost, informuje o svých nejnovějších objevech přímo na místě. Nazca, jedna z největších a nejstarších záhad lidstva, stojí před rozuzlením. 150 jedinečných barevných fotografií.

Žánr:
Literatura světová , Záhady

Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Zeichen fur die Ewigkeit. Die Botschaft von Nazca. , 1997


více info...

Přidat komentář

Jerry H
05.04.2021 5 z 5

Krásné vtáhnutí do úvah, kdy, jak, co a hlavně proč? Třeba se to někdy dozvíme, třeba také ne, možná nakonec bude vysvětlení fádní a jednoduché. Nicméně po přečtení bych se sbalil, zajel tam a viděl to na vlastní oko :-)

Artep5244
27.12.2019 5 z 5

Na knize se mi líbí, že ačkoli se nejedná o román, vtáhne čtenáře do "děje", jakoby četl vyprávěný příběh. Čte se lehce a v žádném případě není nudná. Každý, kdo má srdce dobrodruha, jistě zatouží místa popisovaná v knize spatřit na vlastní oči. Na závěr autor zajímavým způsobem vysvětluje, jak se záhadné obrazce na planetě Zemi objevily. Někomu se možná bude zdát tato teorie přitažená za vlasy, ale já s ní souhlasím. Docela mě překvapilo, že existuje takové množství teorií, k jakému účelu byly tyto obrazce vytvořeny. Je vidět, že lidská fantazie nemá žádné hranice.


Janadvorackova
29.09.2019 2 z 5

Hodiny jsem mohla luštit ty fotky.
Obsahově je to sporné.
Navíc autor byl ve své době poměrně populární, někdy až takovým vtíravým způsobem, který v přemýšlivé mysli sice jednak vyvolával zájem o tématiku, ale nahlodával rozum, takže člověk se zájmem pak většinou sáhl po dočista jiných publikacích.
To ostatně nakonec považuji za největší přínos autorových knih.

ivettfox
24.09.2015 5 z 5

Takova vcelku ctiva knia plus krasne fotografie, pro me je to nejlepsi kniha od pana D.

Terva
07.06.2015 5 z 5

Opět jedna Dänikenovka lemovaná spoustou krásných fotografií, úvah, postřehů a možná i šokujících závěrů. Jedna z těch dobrých knih.

Lady Greystoke
16.02.2011 5 z 5

Spousta obrázků a moc zajímavé čtení :)