Posedlost

Posedlost https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/79026/posedlost-79026.jpg 4 16 6

Na první pohled se zdá, že má Chelsea Kanová všechno, co si může člověk od života přát. Je půvabná, má dobrou práce a bohaté milující rodiče. Dosud se nevdala, zdaleka však ne proto, že by se o ni muži nezajímali. Chelsia se totiž nechce vdát a nechce ani přivést na svět potomstvo, protože.... Protože ji celý život trápí zvědavost, kdo vlastně je a kdo jsou její biologičtí rodiče, kteří se jí hned po narození zřekli. Když po smrti své milované adoptivní matky dostane současně s dědictvím stříbrný klíček, pokládá to za znamení - za stopu , po které se přes kategorický nesouhlas otce vydá pátrat. Její touha se stává přímo posedlostí. Chelsea odchází z rušného velkoměsta do malého městečka na severovýchodě Spojených států, kde se kdysi narodila. Hospodářský život a veřejné mínění Norwich Notch ovládá několik rodin. Chelsia zjišťuje, že odhalit tajmeství svého narození nebude lehké, protože všechny záznamy o jejím narození byly pečlivě odstraněny, a tak se rozhodne v Norwich Notch zůstat déle. Má to konec konců i jiné důvody....... celý text

Literatura světová
Vydáno: , Wist
Originální název:

The passions of Chelsea Kane , 1992


více info...

Přidat komentář

alekis
28.05.2022 5 z 5

Když čtenářka ochoří, tak svět se proto nezboří,
ale číst se při tom moc nedá...
Co teď, rusalko bledá?
Když na čtení není nálada,
tak tato knížka
(trochu červená knihovna říznutá hezkým erotičnem,
trochu pátrání v minulosti, trochu drama a záhada...)
je - zvlášť pro nemocnou chudinku
dokonalá paráda!!

Ve svém žánru, v krajích zdejších,
jedna z těch (nej)lepších :-)))

lenka6833
30.12.2021 4 z 5

Jedna z prvnich knizek z rad cervene knihovny :) a i po tech letech ji mam porad rada a obcas si ji znovu prectu :) takova moje srdcovka :)


Květinka008
24.07.2021 5 z 5

Mám ji spoustu let, četla jsem několikrát - taky podle toho vypadá a chybí pár stránek... :-) Příběh miluju, mám ráda Huntera i Chelseu, "dva hrášky v jednom lusku". Takhle kniha se mnou zůstane ještě dlouho.

DaPo
02.06.2017 3 z 5

Líbí se mi, že každá postava v knize má svůj vlastní příběh. Námět knihy je zajímavý, děj plynulý. Byla to moje první kniha od této autorky, déle jsem si musela zvykat na styl jejího psaní... kniha ale stojí za přečtení...

Ivetaa
08.10.2015 5 z 5

Zajímavý námět adopce a pohled na ni v dospělosti. Po přečtení poslední stránky jsem litovala, že je konec knížky.

Veronikita
21.02.2013 5 z 5

Krásný děj, krásný nápad..Autorka je velice šikovná paní, tuto knihu čtu už asi po šesté a klidně jí přečtu i po sedmé..opravdu krása..vřele doporučuji pro dobrodruhy a romantiky :-)