Popíjení půlnočního vína

Popíjení půlnočního vína https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/11729/popijeni-pulnocniho--11729.JPG 4 27 4

Když se Toby Dexter rozhodl sledovat neznámou spolucestující z vlaku, jistě nepočítal s tím, že by mohl proklouznout z reálného světa do roviny, kde magie je zcela všední záležitostí a kde na každém kroku potkáváte zlomyslné nesmrtelné bytosti, tvar měnící démony a nevypočitatelná božstva. A jeho vyvolená se ukáže být nejen jednou z těch nesmrtelných, ale navíc je stará několik set let…... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Fantasy

Vydáno: , Wales
Originální název:

Drinking Midnight Wine , 2001


více info...

Přidat komentář
TeaPeter
TeaPeter
17.07.2023

Na můj vkus byla kniha až příliš bizarní, a tak jsem ji ani nedočetl. Hvězdičkami ji hodnotit nebudu, abych nekazil průměr těm, kteří ji pochopili. Musím ale uznat, že napsaná je pěkně a překlad je až na pár zaškobrtnutí na dnešní dobu velmi dobrý.

tereza1198
tereza1198
22.05.2022 4 z 5

Simon R. Green se drží stejných postupů. Takže některé věci se v jeho knihách opakují. Ale já mu to odpouštím. Jeho knihy jsem měla vždycky ráda a série Jestřáb a Rybářka patří do zlatého fondu mého dětství.
Takže tu máme nepravděpodobného hrdinu, ženu která není žena a plno podivných postav, které mají různé cíle a pohnutky. Hlášky, artefakty a boj o osud celého světa.


lanusinka
lanusinka
28.12.2012 4 z 5

Jako vždycky originální příběh a originální styl vyprávění, ze kterého Green přímo křičí, ale nějak nevím, přišlo mi to takové nedomyšlené...

Vavča
Vavča
30.11.-0001 4 z 5

Chytlavá knížka, kde autor opět mícha fantasy, sci-fi do zábavného kotejlu, který semi prostě neomrzel, supr hlášky, dialogy, občas černý humor, zajímavé postavy a děj vůbec.

Kniha Popíjení půlnočního vína je v

Právě čtených1x
Přečtených44x
Doporučených1x
Knihotéce49x
Chystám se číst5x
Chci si koupit9x