Popelka - Šup do pohádky

Popelka - Šup do pohádky https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/303992/bmid_popelka-sup-do-pohadky-qWO-303992.jpg 2 4 3

Jednoduchý a všem známý text o Popelce je zde ozvláštněn všemožnými výkřiky, které vystihují např. pocity pohádkových postaviček nebo zvuky okolí. Když zazní hodiny (bim bam), které ohlašují půlnoc, Popelka utíká (klapy klap) ze zámku. Vše dobře dopadne a Popelce padne střevíček jako ulitý (bingo!). Texty jsou psány velkým písmem a doprovázeny výraznými vtipnými ilustracemi.... celý text

Přidat komentář

Karola050716
14.04.2019 odpad!

Tohle se vážně nepovedlo, ilustrace děsné, příběh osekaný na pár holých vět, do toho ty výkřiky jak z komiksu...nic proti nikomu, ale za nás ne, malá by to ani nedočetla.

Atlantis
12.04.2019 1 z 5

Hnus. Odporná ilustrace, u kterých často nepoznáte, co je ruka a co hřeben. Jak to má rozluštit malé dítě, které by si jinak tuto knihu mohlo louskat samo, netuším. Takového koně, jaký je v této knize, bych dokázal nakreslit taky. A příběh? Popelka. Nic víc, nic míň.


M-arta
26.03.2019 4 z 5

Prima způsob, jak v odlehčeném a veselém stylu pomoci dětem prakticky porozumět tomu, co je citoslovce a rozpoznat je. Po výtvarné stránce mne toto leporelo sice úplně neoslovilo (žádná velká hitparáda ani na druhou stranu ostuda), ale rozhodně si v něm cením určitého přímočarého minimalismu a hlavně toho, že se u ní naše robě vždycky dost nařehtalo a absolvovalo zde své první čtenářské pokusy.

Štítky knihy

leporela pro děti od 2 let

Kniha Popelka - Šup do pohádky je v

Přečtených4x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x