Příběhy z Fazolkové farmy

Příběhy z Fazolkové farmy https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237554/mid_ponik-pepino-pribehy-z-fazolkove-fa-gDX-237554.gif 4 7 3

Poník Pepíno série

1. díl >

Krásné vyprávění o tom, jak se holčičce Bětce splnilo její veliké přání – mít poníka! Poník Pepíno žije v cirkuse, ale moc se mu tam nelíbí. Rozhodne se, že uteče. Nový domov najde na Fazolkové farmě. Brzy se spřátelí se zvířátky, která tam bydlí, a hlavně s Bětkou. Ta je z jeho příchodu nadšená. Na farmě a na louce kolem ní se stále něco děje. Pepíno, Bětka a jejich zvířecí kamarádi nemají o dobrodružství nouzi. Přečtěte si, co všechno společně zažili!... celý text

Žánr:
Příroda, zvířata , Pro děti a mládež , Příběhy

Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Breezy the Little Pony , 2012


více info...

Přidat komentář

EvikU.
15.12.2021 5 z 5

Kniha je opravdu pro holčičky a ještě lépe pro holky, co mají rády koně a poníky a zvířata obecně. Proto kniha pro nás krásná. Moc jsme si jejich příběhy užily. A milé obrázky. Doporučujeme.

Atlantis
11.07.2021 2 z 5

Bože, tohle byla tak strašná nuda. Doporučuji číst dětem před spaním, tímhle je totiž zaručeně odrovnáte. Sledujete příběhy několika zvířat z farmy, která jejich zaviněním přišla o stodolu. Nevím ale, jestli to bylo překladem, ale některé epizodky na sebe časově nenavazovaly a nedávaly smysl. No prostě to byl guláš jako blázen a díky bohu se to nelíbilo ani mojí dceři, tak nemusím jít do dalšího dílu. Ilustrace ala devadesátá léta ani komentovat nebudu.


Pauline23
27.04.2020 5 z 5

Kniha je určena pro holčičky co zbožňují zvířátka a hlavně poníky. Moje dcera jí chce číst každý večer. Za mě krásně napsané. Hlavně Vodní víla:-)