Polibek na Mykonu

Polibek na Mykonu https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491272/bmid_polibek-na-mykonu-VRt-491272.jpg 4 56 17

Polibek série

< 6. díl

Léto, moře a romantický ostrov - místo stvořené pro letní lásku! Izzy si prázdniny představovala jinak, místo práce zpěvačky hlídá na výletní lodi děti. A její bývalý si zatím užívá s někým jiným. A tak se Izzy rozhodně strávit příjemné odpoledne na Mykonu. Zach se na ostrově narodil, ale nyní se dostal do sporu s rodinou kvůli rodinnému dědictví. Když na sebe Izzy a Zach náhodou narazí, přeskočí jiskra. A i když se ani jeden z nich neplánuje zamilovat, nebudou nakonec pro sebe ti praví?... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Kiss me in Mykonos , 2021


více info...

Přidat komentář

vercatko20
13.11.2023 4 z 5

Co se Polibků týče, poslední dva díly ode mě dostaly hodnocení "Odpad!" a fakt se mi nelíbily. Tak trapné byly!
Předchozí díly byly o něco lepší, ale spíše průměr.
Čtyři hvězdy si zasloužil jen první (Polibek v NY) a tenhle (zatím?) poslední! Tak skvělý to bylo a to říkám opravdu s tím, že jsem od téhle série už delší dobu nic nečekala a spíš jsem se obávala toho, jak trapný to zas bude.
Kéž by, pokud vyjdou další díly, si udržely kvalitu tohohle nebo toho prvního. Anebo možná, v nejlepším se má skončit, by už nemusely další vyjít.. obávám se, že by se mi názor mohl opět pokazit :D

KateTheBlogger
30.10.2023 3 z 5

Kdybych měla hodnotit obal knihy, bylo by to 10/10, ale bohužel co se týče obsahu, nejsem cílovka a u této knihy to je znát.
Zkrátka a dobře, série Polibky mě bohužel nenadchla tolik, jak bych si přála. Polibek na Mykonu se sice odehrává na jednom z nejkrásnějších řeckých ostrovů, ale příběh je až moc pozitivní, růžový, předvídatelný a podle mě se řadí k tomu typu oddychovek, na které velmi brzy zapomenete.
Hledáte-li letní čtení k vodě, u kterého není nutné přemýšlet a od první stránky vám je jasné, jak to skončí, jděte do toho.


Týna24
10.09.2023 5 z 5

Je to krásné, rychle to ubíhá. Skvěle se to čte. Nic extra, je to prostě roztomilá jednoduchá romanťarna, když si chcete odpočinout, určitě doporučuji vzít na dovolenou k moři. Aneb u něho budete chtít být.

Kniholapka
28.08.2023 5 z 5

Léto, atmosféra řeckého ostrova...člověk by téměř mohl slyšet šplouchání vln a slanost
v mořském vzduchu. Bylo to sladké, romantické, jako z telenovely? Ano! Kniha, která vykouzlí slunce v duši, i když venku padaj trakaře. Občas každý potřebuje vypnout a vrátit se do těch krásných mladých let, kdy láska byla jednoduchá a nečekaná...

Lelaqu
25.07.2023 5 z 5

Wow! Tohle byla nejlepší kniha od Catherine Rider. Sice jsem nečetla Palm Springs z letní edice, ale mám přečtenou celou zimní kolekci. Přiznám se, že YA už se vyhýbám, ale když jsem tohle objevila v knihkupectví, musela jsem to mít! Ano, asi tam hlavní rozhodnutí udělalo to, že miluji Řecko a vše, co se ho týká, takže jsem si to prostě musela vzít, protože tato autorská dvojice mě nikdy nezklamala. A tentokrát mě mimořádně potěšila! Očekávání jsem moc velké neměla, počítala jsem s YA sladkou oddechovkou (což jsem tak trochu i dostala) ale objevila jsem něco mnohem lepšího. Líbí se mi, jak autoři počítali s tím, že jejich čtenáři už vyrostli a šli do "dospělejších" témat. Sice už teď mi tam hapruje to, že nakladatelství cooboo cílí na mladé čtenáře, ale rozhodně bych knihu nedala přečíst nikomu mladšímu než je 16 let. Postavy Izzy a Zach mi byly obě sympatické, jejich příběh se mi moc líbil, ale musím připomenout, že byl kratší než by musel. 220 stran je málo, chceme víc!! Přiznám se, že ke konci jsem byla lehce dojatá (a to normálně nebývám) a určitě se do knihy pustím i další léto! Snad už možná i v tom Řecku

zelda7
10.03.2023 3 z 5

Knihy ze série Polibky na "..." jsou příjemným oddechovým čtení.

petusska01
03.09.2022 3 z 5

Príjemné letné čítanie pre povedala by som,že skôr mladšie ročníky. Neurazilo nenadchlo rýchlo sa prečítalo. Tak ako aj v predchádzajúcich dieloch zo série, aj tu majú hlavné postavy vyhradený krátky čas na seba, na spoločné dobrodružstvá, spoznávanie sa. Tu sa mi ten čas zdal ešte kratší ako obyčajne, nakoľko aj Izzy to tak trochu dosť nepochopiteľne pretrhla. Z Izzy a Zacha je Zach a jeho rodina v centre diania a my ich spoznávame viac ako samotnú Izzy, ktorá je ozaj trochu vo svete stratená. Toho ich spoločného deja je tam ozaj pomenej, čo ma aj mrzí, nejakú veľkú romantickú náladu to u mňa nevyvolalo. Akoby neboli plne využité možnosti, ktoré napr miesto (či už Mykonos alebo loď) ponúkali... Nebola to strata času, ale zo série Polibkov bude tento za mňa patriť k tým slabším.

kristy.books
18.08.2022

Polibek na Mykonu je už šiestym dielom série Polibek. Prvé príbehy boli zimné/vianočné, posledné dva zasa letné. Najnovšia časť bola fajn oddychovka o mladej láske, no opäť sa nekonal žiaden wow efekt.

Zach prišiel do Grécka navštíviť svoju rodinu. Chcel by im predstaviť svoj podnikateľský plán, na ktorý najskôr potrebuje financie z dedičstva po starých rodičoch. Dúfa, že ho podporia...no hneď na začiatku zisťuje, že rodina sa už rozhodla inak. Zároveň objaví staré listy, ktoré písala jeho starká tajomnému F, a ktoré vrhajú úplne iné svetlo na príbeh veľkej lásky jeho starkých.

Izzy pracuje na výletnej lodi, no jej práca je úplne iná, ako si predstavovala. Ešte k tomu musí byť v jednej kajute so svojím ex (čo bol veľký somár, ktorý myslel len na seba), s ktorým sa pred plavbou pohádali a rozišli. Keď náhodou ostane uväznená na ostrove a nestihne sa vrátiť včas na loď, pomocnú ruku jej podá práve Zach a pozve ju, nech tých pár dní do návratu lode strávi s jeho rodinou.

Na mňa bolo všetko pomerne rýchle. Medzi Zachom a Izzy hneď preskočila iskra, to bolo aj cítiť. No strávili spolu len pár hodín v priebehu dvoch dní a už to bola pre oboch veľká láska...tomu som už nejak nedokázala veriť. Na môj vkus tu bolo veľmi málo ich spoločných chvíľ. Do určitého momentu sa mi táto zápletka veľmi páčila, lenže potom autori všetko zbytočne urýchlili, čo dosť ovplyvnilo môj celkový dojem

Rovnaký pocit mám aj so situácie so Zachovou rodinnou. Najskôr všetko odmietali, nepáčilo sa im, ako Zach na ukážku jednu z izieb upravil a v epilógu sa zrazu dozvedáme, že mu dovolili určité časti domu prerobiť a prenajímať. Kedy a ako došlo k takémuto kompromisu?

Vôbec by mi nevadilo, keby bol príbeh dlhší a autori určité veci viac rozpísala. Potom by to bolo viac podľa mojich predstáv a aj moje hodnotenie by bolo lepšie.

pavlusci
28.07.2022 4 z 5

Předvídatelná letní romantika a milý příběh.

Wimmerka
23.07.2022 5 z 5

Sérii polibků jsem si zamilovala díky Vánočním edicím, které byly plné lásky a zejména tedy cestování a objevování nových měst. A právě díky tomu mě Palm Springs hodně zklamalo, ale Mykon to naštěstí napravil, i když zimní příběhy jsou za mě stále top.
Knížce nechybí zajímavá zápletka, a i přes to že od začátku víte, jak vše dopadne, tak mě knížka moc bavila a přečetla sem ji skoro na jeden zátah. Ale abych jenom nekecala, byl tam jeden zvrat, který sem fakt nečekala. A tak pokud máte chuť na nějakou sweet letní romantiku okořeněnou cestování po Řeckém ostrově, určitě nesáhnete vedle.

Ralemo
20.07.2022 4 z 5

Určitě lepší než předchozí knihy, taková letní jednohubka. Hezký příběh o mladé lásce v krásném prostředí Mykonosu. Nechybělo ani drama, menší zápletka, ale nakonec dopadlo vše jak mělo. :)

Nuttelka
18.07.2022 3 z 5

Jak níže píše Hanička, je to letní jednohubka o mladé lásce. Naprostá jednoduchá oddychovka.

hana1039
16.07.2022 3 z 5

Prázdniny, moře, řecká jídla, výletní loď a samozřejmě začínající láska dvou mladých lidí Zacha a Izzy... jednohubka pro letní dny...

petulkapeta
16.07.2022 5 z 5

„Pro lásku by mělo být v hlavě vždycky dost mista."
„Někdy se prostě musíš jen rozběhnout…“

Nádherný romantický příběh z prostředí kde bych se chtěla jednou taky ocitnout. Libila se mi dopisová linka a taky to jak jeden polibek vam změní život.

Fortuna7
14.07.2022 4 z 5

Taková roztomilá oddechovka, ze které na vás dýchne řecká atmosféra. Není to nic světoborného, ale jako kniha na léto k vodě ideál... Děj mi občas přišel trochu uspěchaný, ale to se dá odpustit.

hnilda3
05.07.2022 1 z 5

Bohužel, toto mě teda absolutně nebavilo...

Renike
09.06.2022 5 z 5

Tak to bylo o hodně roztomilejší, než předešlý díl v Palm Springsu :) Přečteno skoro na jeden zátah. Bavilo mě to, o to víc, že se za měsíc do Řecka chystám taky. Už se těším :)