Polévky ze Svatojánu

Polévky ze Svatojánu https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402850/bmid_polevky-ze-svatojanu-LkO-402850.jpg 4 18 6

Naše babičky říkávaly, že polévka je grunt, my ji dnes ale raději vynecháváme. Z polévek v této knize určitě neztloustnete, protože jsou hlavně ze zeleniny, luštěnin a zdravých obilovin. Samozřejmě v nich nechybí ani bylinky. A pokud těmito chutnými polévkami nahradíte hlavní jídlo, budete se cítit plní energie a vitality.

Kuchařky
Vydáno: , Motto
více info...

Přidat komentář

Vyjana1
09.02.2024 3 z 5

Knížka je moc hezká po grafické stránce, pěkné fotky, krásné obrázky. Vypadá to lákavě. Recepty jsou rozděleny podle ročních období.
Ale ty recepty - hm, neřekla bych, že jsou ze snadno dostupných surovin. V samoobsluze jsem např. sojové mléko ani lahůdkové droždí neviděla, a nyní ani řeřichu. A co teprve ty divoké rostliny - já poznám jenom pampelišku. Takže nejsou to recepty pro začátečníky, pokud chybí rady, kde a jak si suroviny pořídit.

goldiex
08.11.2023 5 z 5

Výborná veganská kuchařka, kterou určitě doporučím i neveganům.
Polévky jsem nikdy moc neprožívala, ale dnes se vždycky těším, jakou novou si podle této knížky uvařím. A pochutnává si na nich i manžel "všežravec".
Po mnoha letech praxe - ale coby čerstvý vegan - tentokrát improvizuji v rámci receptů jen málo, protože to většinou není potřeba. Polévky z této kuchařky jsou opravdu výborné, jednoduché, rychlé, z dostupných ingrediencí.


pakoshka
11.08.2023 3 z 5

Hodně receptů je opakujících se - jen s nějakou malinkou obměnou.

Juici
23.01.2023 5 z 5

Miluji polévky a proto jsem neudělala chybu, když jsem knihu donesla domů. Již několik receptů vařím tradičně a další se učím. Co stránka to jeden recept na polévku. Krásně a jednoduše zpracováno. Je to moje již třetí kuchařka od této spisovatelky.

mariannnka
18.01.2020 5 z 5

pro milovníky polévek skvělá volba!

Knihomura
01.03.2019 5 z 5

Skvělé! Miluji polévky a tady jsou úžasné recepty a ke každému super foto. Naštěstí jsem byla najedená, jinak by listy byly hned poslintané.:-D