Polévkování

Polévkování https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/331376/bmid_polevkovani-5O1-331376.jpg 2 5 2

Chcete zhubnout, pročistit svůj organismus a načerpat novou energii? Tato kniha vám ukáže jednoduchý a přitom chutný způsob, jak nastartovat hubnutí pomocí široké škály polévek. Potřebujete jen mixér – s ním si připravíte více než 80 receptů na teplé a studené polévky a vývary pro každé roční období.

Žánr:
Kuchařky , Zdraví

Vydáno: , Esence
více info...

Přidat komentář
madem
madem
15.12.2020 2 z 5

Polévky nejsou totéž co smothie. A v této knize je hodně receptů, kdy se rozmixuje ovoce, zelenina a salát a vydává se to za polévku. Což pro mě polévka není. A taky mi vadí, že se vše má rozmixovat. Pokud to neuděláte, tak některé polévky dopadnou lépe. Oceňuji zajímavé kombinace zeleniny a koření, jiné mi přijdou hodně zběsilé, že nemám chuť to ani zkusit (jablko a pastiňák, artyčok a bazalka). A ne všechny ingredience se dají sehnat.

el.peee
el.peee
29.01.2018 3 z 5

Knížka není špatná, recepty jsou zajímavé.
Jednu hvězdičku strhávám za to, že hlavně u teplých zeleninových polévek množství absolutně neodpovídá. Z uvedené dávky mi ve většině zkoušených případů vyšla dávka dvojnásobná! Určitě doporučuji dávat méně vody, než je v receptu. ;)
Druhou hvězdičku strhávám za to, že knížka není původem česká a proto některé suroviny jsou u nás velmi těžko sehnatelné nebo nesehnatelné.
Pokud vás tento styl zajímá, rozhodně za přečtení stojí, zajímavé jsou i sestavené kúry.


Štítky knihy

polévky

Autorovy knížky

2017  40%Polévkování

Kniha Polévkování je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x
Chystám se číst1x
Chci si koupit4x