Pokušitel

Pokušitel https://www.databazeknih.cz/img/books/65_/65461/bmid_pokusitel-mZs-65461.jpg 3 11 1

Mít za souseda sice přitažlivého, avšak značně svérázného umělce, není vždy výhra. Louisu Branniganovou nejenže otravují nepříjemné pachy sousedova vaření a noc co noc ji budí jeho telefon, navíc se obětí neznámých útočníků stane i její auto parkující před domem. Začíná toho už mít plné zuby. Jenže šarmantní pan Pete Streeter má na vývoj jejich známosti trochu jiný názor...... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Wist
Originální název:

Naughty Neighbor , 1992


více info...

Přidat komentář

trudoš
12.06.2017 3 z 5

Každý nějak začínal. Následně se někomu povedlo dosáhnout vrcholu hned, jiný se k němu propracoval hezky po dělnicku od píky. Pro mě nejzábavnější spisovatelka současnosti Janet Evanovichová startovala u harlequinek, přičemž jedna z nich se kdysi kupodivu dostala i na náš trh. A nesmělé začátky budoucích mistrů, to je prostě moje.
Nečekejte však oslavnou ódu. Protože nic, než klasická harlequinka Pokušiteľ není. I když pravdou je, že ve slovenčině má vyprávění vážně kouzelný charakter. Ale jinak prostinká dějová linka, jež je okořeněna lehkou kriminální zápletkou, stojí na vztahu dvou zcela rozdílných lidí, kteří k sobě hledají cestu. Což s sebou samozřejmě přináší řadu humorných situací.
Co ovšem na knize zajímavé je, že už tady klíčí motivy, které autorka o několik let později použila ve své slavné sérii o Stephanií Plumové - ať už je to lehce střelená hrdinka, rodinné vztahy, či komické střety mužské a ženské logiky. A jen pro těchto pár střípků mi tahle raritka rozhodně stála za to.

Autorovy další knížky

Janet Evanovich
americká, 1943
2016  76%Podfuk
2003  84%Za všechny prachy
2017  85%Štvanice
2001  88%Lovkyně zločinců
2017  83%Přísně tajná

Kniha Pokušitel je v

Právě čtených1x
Přečtených15x
Knihotéce36x
Chystám se číst8x
Chci si koupit1x