Pokud se ještě setkáme

Pokud se ještě setkáme https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/507306/bmid_pokud-se-jeste-setkame-siJ-507306.jpeg 4 312 72

Někdy potkáte lidi, kteří jsou tak dokonalí, že snad ani nepatří do tohoto světa - a tak z nich uděláte součást toho svého. Sex na jednu noc, který se zrodil z pomsty a v cizí zemi. Byla mezi námi výbušná přitažlivost, kterou ani jeden z nás nemohl popřít. Podepsali jsme smlouvu na spodní části ubrousku z hospody U Kančí hlavy, která hovořila o tom, že pokud se ještě někdy setkáme, všeho necháme a budeme spolu. O osm let a tisíce kilometrů dál, a on je tady. V New Yorku. A je z něj nová americká hudební senzace. Nedefinovatelný irský básník, který sráží ředitele nahrávacích společností na kolena. Sněhová vánice v mojí dokonalé, neotřesené sněžící kouli. Když jsme spolu naposledy mluvili, byl to žebrák, který neměl v úmyslu stát se králem. Ale králem se stal a já jsem nyní jeho služebnice. Už nejsem ta stejná zlomená princezna, kterou Malachy Doherty dal dohromady svýma mozolnatýma rukama. Mám kariéru, již miluju. Přítele, kterého zbožňuju. Byt, spolubydlící, život. Změnila jsem se. I on se změnil. Ale Mal si ten ubrousek ponechal. Otázkou je, dodržím své slovo?... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy , Erotika

Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

In the Unlikely Event , 2019


více info...

Přidat komentář

Matri
14.03.2024 3 z 5

Konečne som sa dostala k môjmu veľkému restu od mojej obľúbenej L. J. Shen a teda.. v porovnaní s inými jej knihami je to naozaj trošku slabší odvar.
Spočiatku ma príbeh naozaj bavil, ale ako sa to začalo až prehnane komplikovať a zamotávať moje nadšenie vyprchávalo. Celý ich vzťah bol založený na klamstvách a 24 hodinovej známosti. Za mňa to bolo naozaj málo uveriteľné.
Aurora mi prišla taká nijaká. Mal bol určite zaujímavejšia postava, ale práve on bol ten komplikujúci.
Chápem, že poznámkami rôznych postáv na koncoch kapitol chcela auroka ponúknuť pohľad na príbeh rôznymi očami, ale čo si myslí krava, čokoládová tyčinka a podobne ma fakt nezaujímalo! Uff!
Ako píšem, lepší priemer ale za viac ako 3,5* to tentokrát nebude :)

anndrra
13.02.2024 5 z 5

Tohle byla trochu jiná L.J.Shen a mně se moc líbila. Bylo to hravé, bylo to překvapivé, mělo to drive a bylo to vtipné. Místy mi to připomínalo Colleen Hoover a tu já můžu. Většinu knih od Shen zhltnu a pošlu dál, protože bývají natolik podobné, že nemusím mít nutně od každé jednu, ale tuhle si nechám, protože časem se k ní možná i vrátím. Rozhodně doporučuji.


IrenaMikerová
01.02.2024 2 z 5

Bavilo mě to i nebavilo. L. J. Shen je jedna z mých nejoblíbenějších autorek, ale má lepší knihy než je tahle. Příběh měl na začátku potenciál, občas jsem se i zasmála, ale vše by se vyřešilo kdyby Malachy otevřel pusu a řekl co má za problém. To mi asi vadilo nejvíc a taky to jeho tajemství! Prostě mi celkově nesedl Malachy :D Chápu byl zničený myslel si, že ho Rory opustila bla bla bla, ale proč se k ní potom choval jako debil? Upřímně Callum mi byl více sympatický no do doby než jsem si přečetla co udělal, ale i tak mi byl víc sympatický a Rory si ho nezasloužila. Upřímně Rory byla taky pěkný sobec Calluma celou dobu tahala za nos a nakonec ho ještě podvedla. No dobře beru zpět nesedli mi oba dva :D Poznámky předmětů a duchů ani nekomentuju

whiolet
04.01.2024 3 z 5

Příjemná oddechovka s pořádnou dávkou erotiky. Kniha byla moc fajn, avšak ke konci už mě trochu nudila, prospělo by ji trochu osekat.
Hodnotím spíše 3+.

petulkapeta
30.08.2023 5 z 5

Vezmu její tvář do dlaní a posunu ji, aby mi mohla pohlédnout do očí. Mám pro tebe novinku, Rory: už tam jsi. Od chvíle, co jsme se potkali, neexistoval jediný okamžik, kdy bys nebyla moje. Stejně jako já byl odjakživa tvůj.

Bylo to trochu jine než obvykle?! No a?! Mě to bavilo a ty myšlenky vedlejších postav? Skvělé.. A ano i když ho ze začátku nenavidite...pak pochopite a změníte nazor..nebo ne?!

luzajickova
30.08.2023 3 z 5

L.J. Shen po delší době - ano, trvalo mi dlouho, než jsem se k tomu konečně dokopala. Zalíbily se mi anotace, ale nikdy jsem tento příběh nečetla, až doteď. Shen poznámky různých postav jsou psané tak, aby jste pochopili, že nejsou tak zlí, jak se zdá. Přeci jen i padouch má srdce, i když to občas u některých postav nevypadalo. Poznámky Shen tomu dávají nádech a pochopení, že to není tak zlé, jak se zdá. I přes to mi některé postavy lezly nehorázně na nervy! Obzvlášť Mallachy se choval jako idiot a občas mi přišlo, že je to naprostý psychopat, jaké věci prováděl a jak se choval. Rory tam bylo celkem v pohodě, nemohla za nic z toho, co se tam dělo. Ta jizva - vůbec jsem nečekala, že to bude mít takový spád a bude to takové... jako jo, myslela sem si, že to bude mít souvislost s jejím otcem, ale toto bylo opravdu moc. Rory matka udělala špatné, ale i dobré věci, hlavně to dělala proto, že chtěla Rory chránit, a to se dá pochopit, i když to, co dělala, nebylo vůbec hezké. Kathleen mi naprosto lezla na nervy! Calluma komentovat nebudu, ale myslela sem si to správně, jaký bude. Některé poznámky byly vtipné a rozesmály mě, například (kráva, ubrousek). No, nebylo to lehké čtení, obzvlášť kvůli veškerému tajemství, co tam bylo.

Silvisek
23.07.2023 2 z 5

Noo, skoro jsem to nedocetla jak to bylo nudny. Obcas to bylo dobry. Docetla jsem to jen ze me to zajimalo jak to bude koncit. Ale jinak kniha opravdu nic moc!

Aktenanka
07.07.2023 5 z 5

Knížka byla super. Ze začátku mě to neoslovilo, ale pak se to rozjelo. V půlce to začalo dávat smysl. Líbilo se mi, jak se prolínala současnost s minulostí. Jako jo, ten příběh je přitažený za vlasy, ale je originální.

MiskaMa
19.05.2023 4 z 5

Po několika přečtených thrillerech v řadě za sebou byl pro mě tenhle příběh taková možná i vcelku vítaná oddechovka. Po knížce jsem sáhla náhodně v knihovně, protože mě zaujal název a obálka. Od autorky je to moje první knížka a asi to pro mě nebude zrovna to pravé ořechové, co bych běžně vyhledávala. Ale i tak byl příběh místy vtipný, romantický, v reálném životě asi těžko uvěřitelný... Svým způsobem se mi to líbilo :)

pipa36
18.05.2023 3 z 5

Pokud se neustále nechávám ukecat na knihy tohoto typu, nedivím se, že mám vleklou čtenářskou krizi.
Nad bonmoty jednotlivých postav jsem se sice občas docela dobře bavila, ale nic dalšího mě k příběhu nepřitáhlo. A ten konec? Čokoládová tyčinka - to jako fakt? Bože bože, do čeho s to dušu dal!

knihomolka78
15.05.2023 3 z 5

Příběh byl naprosto neuvěřitelný, ale bylo to čtivé. Poznámky osob či předmětů byly netypické a trochu zvláštní, ale brzy jsem si na ně zvykla.

petra4080
12.05.2023 2 z 5

Nejsem priznivec tohoto zanru, nicmene par knih s erotickou tematikou uz jsem cetla a tato je spise horsi.

dann7588
09.05.2023 2 z 5

Pre mna straaasne dlha kniha. Tento raz sa mi to tazko citalo. Komentar mrtvej a cokoladovej tycinky, ktora bola vo vnutri no neviem neviem.

Michelleee
09.05.2023 4 z 5

Začátek začal velice slibně. Nicméně pak už se to zamotalo, poznámky zbytečné. Oddechovka dobrá.

Lee7
09.05.2023 3 z 5

Příběh začal zajímavě, poznámky postav kolem byl nápad, který mi unikl. Bohužel jsem v nich nenašla dostatečné poselství..

Čtenářka368
02.05.2023 2 z 5

Velmi slabá kniha od L.J.Shen. Někdy jsem se v ní dokonce ztrácela. Někdy jsem vůbec nechápala jednání hlavních hrdinů a i když autorka píše knihy přitažené za vlasy a obvykle mi to nevadí, tak tady to prostě nedosedlo.

be_pa
23.04.2023 4 z 5

Samozřejmě zase romantika každým coulem. Ale příběhy o nepochopení, nenávisti a na závěr s přiměřeně sladkým koncem (tady bylo trochu přeslazeno ) mě baví. Poznámky jsem většinou vynechávala.

alzbeta4340
21.04.2023 2 z 5

Osnova děje je standartní - založená na vzájemném nepochopení dvou zamilovaných. Čtení mě ale nebavilo. Hlavní hrdinové se chovali až příliš nelogicky nebo hloupě, případně nelogicky a zároveň hloupě. Slabé.

Makyt
31.03.2023 4 z 5

Jsou lidé, kteří na dohodách lpí, byť jsou jen tak domluvené u piva, a na druhou stranu jsou lidé, co jim absolutně nevadí, že dohodu vypracovala právnická esa a vůbec pro ně nemá hodnotu. Chování celebrit a jiných povrchní lidi je už jen třešnička na dortu.

Aghatte
27.03.2023 odpad!

Tak klišoidní, až to pěkné není.
Ještě se lepím.
Muži se zásadně starají o orgasmy svých nádherných partnerek,
ženy jsou krásné, skvělé a bohaté, ale pracují, aby je peníze nekazily,
pokud někoho podvedu, nevadí, vyjde najevo, že on mne podvedl dřív, takže vlastně jsem kladná i nadále.
Lidi, co se nám nehodí do života, necháme tragicky zemřít a pojmenujeme po nich své děti....
Muži jsou krásní a usilují jen o tu jednu jedinou...
Bože, mělo to mít varování na obálce, jen pro silné žaludky.
Šerední, chudí a nudní a obyčejní, ať to nečtou vůbec, nebo skočí z mostu.