Pohádky k povídání

Pohádky k povídání https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199933/pohadky-k-povidani-199933.jpg 5 19 6

Knížka plná bohatě ilustrovaných českých pohádek není jen ke čtení a prohlížení, ale hlavně k povídání. Obrázky a jednoduché úkoly pomáhají dětem rozvíjet si řeč, paměť, postřeh, fantazii a další dovednosti. Milé děti, doprovoďte Červenou Karkulku k babičce, nahlédněte do domku loupežníků a kolem perníkové chaloupky raději našlapujte po špičkách. Na této pohádkové výpravě však mějte uši nastražené a oči na stopkách, abyste nám všechno mohly vyprávět.... celý text

Přidat komentář

Lucissia
16.05.2019 5 z 5

Pohádky tady jsou ty nejznámější, vyprávěné v jednoduché formě. Oceňuji doplňovací obrázky a hodně otázek a hádanek ke každé pohádce zvlášť. Opravdu k povídání a nás to hodně bavilo. :-)

tanik
11.02.2019 5 z 5

Krásné známé pohádky, kde text je proložen obrázky, takže je lze číst dohromady s dětmi. Na konci každé pohádky je několik stran různých úkolů k povídání, hádanky atd. Naší malé jsem ji koupila asi ve dvou letech (v tu dobu ještě nezvládala mnoho úkolů za pohádkami), ale knížku má hrozně ráda a když si jdeme číst, většinou vybere tuto knížku. Na konci knihy jsou z každé pohádky vytvořeny básničky, které se už dvouleťák naučí, takže je super, že si vlastně zapamatuje ve stručnosti celý příběh. Když byly dcerce cca 2,5 roku, začala číst spolu se mnou. Já čtu slova, ona obrázky a dohromady čteme pohádku. Moc se nám líbí ilustrace. Jen je kniha v měkké vazbě, takže po častějším používání má poměrně pokroucený obal. Ale to je maličkost. Vřele doporučujeme všem malým i větším čtenářům, kteří ani nemusí mít problém s řečí.


papajapa
02.11.2017 5 z 5

Klasicke pohadky s doplnujicimi ukoly pro deti. Ke knize jsem se dostala na doporuceni k rozvoji syna (logopedie, vyjadrovani atd.)

pkweb.eu
07.07.2015 5 z 5

Úžasně zpracovaná kniha pro děti. Naše dcerka si jí okamžitě oblíbila a pravidelně z ní společně čteme.

bibi.r
12.04.2015 5 z 5

Výborná knížka. Skvělý pomocník pro rodiče, pedagogy a knihovníky. :) Je třeba děti seznamovat s klasickými pohádkami, bohužel jsou až příliš nakaženi těmi Disneyovskými.

kloin
19.10.2014 5 z 5

Moc hezky udělaná kniha pro děti. Jako dítě jsem měl rád texty doplňované obrázky a různé úkoly. Obrázky jsou velmi příjemné a textu je tak akorát. Přeji autorce aby se ji dařilo i v budoucnu.
Doporučuji i jako výborný dárek pod stromeček