Pohádka o třech podivných tovaryších

Pohádka o třech podivných tovaryších https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/402519/mid_pohadka-o-trech-podivnych-tovarysic-jNP-402519.png 4 16 3

Výpravná pohádka doplněná krásnými ilustracemi Jaroslava Panušky vypráví o dobrodružstvích tří tovaryšů, krejčího, ševce a kováře.

Přidat komentář

Kontryhelka
07.02.2022 5 z 5

Krásné a málo známé pohádky, které se čtou jedním dechem a jemně malého čtenáře pohladí svoji laskavostí po dětské duši.

alef
07.04.2015 4 z 5

Tak se poslední dobou probírám knihovnou a našla jsem pár polozapomenutých "pokladů", tahle knížka je mezi nimi. Vzpomínám si na pohádkové dobrodružství "šikovných" tovaryšů, kterak získávali princeznu :). Plus ode mě dostávají také krásné ilustrace Heleny Zmatlíkové. Škoda jen, že jsem si na tuhle knížku nevzpomněla, když byly děti malé, ale snad se ještě bude hodit :-).


Finskej
11.02.2014 5 z 5

Jedna z nejoblíbenějších pohádkových knížek mého dětství. Ta se panu Říhovi vážně povedla. Neomrzí ani po letech a ani dospělého. + sympatické ilustrace Heleny Zmatlíkové s jemným náznakem decentního humoru. + méně obvyklá kompozice formou pásma 'sejdou se náhodní cestující a počnou vyprávět'. Vlastně takové pohádkové Canterburské povídky, svým způsobem.

Kniha Pohádka o třech podivných tovaryších je v

Přečtených22x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených4x
Knihotéce40x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x