Komentáře knihy Ďábel

Michelleee
27.05.2026

Ďábel je třetím dílem série Podsvětí a opět přináší temnou romantiku. Hlavními postavami jsou Nathaniel a Rhea. Natea už můžeme znát z předchozího dílu jako nově nalezeného bratra bývalé hlavní hrdinky. Na veřejnosti působí jako šéf palírny whisky, ale ve skutečnosti je známý hlavně jako „irský ďábel“. S Rheou se seznamují za velmi zvláštních okolností, které nechci prozrazovat, aby si čtenář nepřišel o překvapení. Kniha mě opět moc bavila, příběh je čtivý. Autorka navíc postupně představuje další zajímavé postavy, na jejichž příběhy jsem už teď zvědavá.

ediiina
27.03.2026

Má si jí nechat a vzít a nebo jí zabít?

Tohle bylo totálně skvělý, miluju celou sérii...
Jestli si myslíte, že už to nemůže být lepší tak s každým dalším dílem jsem víc a víc překvapená!

Mi-šu-le
13.01.2026

Já jsem z knih Marcy Jell vždycky úplně štajf. :D A tahle série je obzvlášť povedená, protože hltám každou stránku, začtu se ihned a napjatá jsem většinu času. V tomto případě mi přišlo trochu méně mafiánství, ale erotika pěkná, žádný trpnosti a líbila se mi i přítomnost ostatních. V některých částech jsem se opravdu zasmála. Bože, ale nemůžu se dočkat dalšího dílu, to bude nářez!!

crazyslunicko
30.12.2025

Moc hezká série. Je to dost drsný příběh o vrazích, mafiánech, politice a dalších hrůzných věcí. Dost nepravděpodobné, aby se někdo zamiloval do své oběti, ale budiž. Závěr mi přišel hodně brutální a nechutný, ale co se dá dělat. Těším se na další díl. A pokračování série...

Gabi01
16.12.2025

Tak tohle bylo hodně povedené. Myslela jsem, že druhý díl je “strop” ale tohle bylo zase ještě o kousek lepší. Takhle série, je zatím velice povedená. Jsem zvědavá na čtvrtý díl.

PetraLin
30.11.2025

Někdy stačí být ve špatnou chvíli na špatném místě… nebo je to celé přesně naopak?
Tenhle díl jsem si užila od první kapitoly. Chemie mezi hlavní dvojicí je skvělá a celková atmosféra mě prostě bavila. Mělo to přesně to, co si zatím na celé sérii užívám. Navíc i dokonale schovaný šperk :)
Finální scéna mi sice vyvolala otázku, proč si hlavní záporák myslel, že všemocnost funguje bez bodyguardů, ale stejně jsem se od toho neodtrhla a jsem oficiálně závislá na celé sérii.

„Ona byla můj cíl…
A já jsem ještě nikdy neminul.“

Radka1727
29.09.2025

Je úžasné, jak má série vzestupnou tendenci, většinou to bývá naopak.
Ze začátku napínavý thriller se postupně mění na dark romanci. Doufám,
že zápletka s vejcem Fabergé bude v dalších dílech rozuzlena.
Bravo Marcy, s přehledem strčíte do kapsy Geissinger nebo Huntington.

"Někdy se i ďábel splete a vykoná dobrý skutek..."

Vendy1993
27.09.2025

„Ďábel“ je kniha, která vás pohltí hned od prvních kapitol. Na první pohled působí jako thriller plný napětí, ale velmi rychle se promění v dark romance, kde nechybí vášeň, nebezpečí ani nečekané emoce. Autorka skvěle kombinuje akční děj se silnými romantickými i rodinnými momenty – čtenář tak jednou otáčí stránky kvůli mafiánským intrikám a podruhé se neubrání úsměvu u něžné scény.

Postavy jsou napsané živě, mají své chyby i démony, a právě to z nich dělá uvěřitelné hrdiny. Chemie mezi hlavní dvojicí funguje perfektně – jiskření, humor i erotické scény jsou podané s lehkostí, která baví a nepůsobí nuceně. Zároveň ale autorka drží laťku napětí, a tak se čtenář nikdy nenudí.

Velkým plusem je i propojení s postavami z předchozích knih, což fanouškům série dodává pocit, že se vrací do známého prostředí. Přitom ale „Ďábel“ obstojí i jako samostatný příběh.

Pokud máte rádi dark romance s pořádnou dávkou akce, emocí a humoru, „Ďábel“ je sázka na jistotu. Připravte se ale, že vás čekají zvraty, které nečekáte, a že autorka vás nenechá vydechnout až do úplného konce.

Majka1978
27.06.2025

(SPOILER) Ona je obyčajné dievča, majiteľka kaviarne, ktorú vlastní so svojou sestrou. Je spokojná s tým, čo má, avšak rada by si kaviareň vylepšila.
Stačí jedna chyba a jej život je v ohrození. A potom prichádza ON, Írsky diabol. Presne tak ho nazývajú. Má ju na muške, je slabá, stačí spraviť len to, čo vždy.
Ale prečo je cieľom práve ona? A prečo to jeho zaujíma?
Ako nakoniec naloží s tým, čo sa mu ponúka a s tým, čo mu ponúka ona? Aký je rozdiel v cene? A ide naozaj len o peniaze a o moc?
Neskutočný príbeh, tak ako všetky od Marcy. Jej knihy milujem, píše neskutočne. Každá jej kniha je klenot a musím ju dočítať, nedá sa jednoducho prestať. Ak raz začnem, musím dočítať.
V príbehu opäť nie je nič tak ako by sme čakali. A tá zrada na konci? To ma dostalo. Nečakala som to, ale o tom to je, to je to skvelé na jej knihách, každá kniha má tajomstvo a drží ma v napätí od začiatku do konca.
Určite toto stálo za prečítanie. Už teraz sa neviem dočkať jej ďalších kníh. Knihu určite vrelo odporúčam.

Stefanija
16.06.2025

Za knihu v rámci #spoluprace bych chtěla poděkovat autorce Marcy Jell.

Co musím říct, je to, že autorka vážně umí psát spicy scény a mužské hlavní hrdiny.
Za mě byl tenhle díl rozhodně lepší než druhý. Sice tu bylo zase na můj vkus moc rychlé zamilovanosti, ale autorka tentokrát dala aspoň čas na to, aby si hrdinové víc rozvinuli svůj vztah.
Na díl s Nathanielem jsem se po dvojce moc těšila, protože to slibovalo pořádného Ďábla – a toho jsme taky dostali.
Rhea byla skvělá, a to, že se dokázala postavit mojí milované Vittorii, ji okamžitě zařadilo mezi mé oblíbenkyně.
V tomhle díle se potkáváme ještě se sestrou Rhei, Casey, a kamarádem Nathaniela, Alexejem. Podle škádlení mezi těmi dvěma to vypadá, že další díl bude pořádná divočina – a všichni víte, jak miluju enemies to lovers.

TerryDee
09.06.2025

Tentokrát tu máme příběh o samotném Ďáblovi, neboli o Nathanielovi O’Shea, kterého jsme měli možnost poznat v předchozí knize. Údajného obchodníka s whiskey, jenž za touto fasádou skrývá se pravé já. To já, které je drsné a nemilosrdné. A to, které jsi jde za svým za každou cenu. Až mu cestu zkříží Rhea. Obětavá a milující dívka, která to neměla v životě zrovna jednoduché. Rodiče velmi brzy zemřeli a ona převzala starost o mladší sestru i rodinnou kavárnu v brzkém věku. A teď se ocitla v blbou dobu na blbém místě. A teď jí jde o holý život.

Musím říct, že chemie u těch dvou fungovala na jedničku od prvního okamžiku. A i když se Ďábel tomu snažil zabránit, tak některým věcem nelze uniknout. A to platí i o citech.

Velmi jsme si oblíbila Rheinu sestru Casey. Ta holka je fakt číslo a její hlášky o mafianech mě totálně odrovnaly (italský Massimo ). Mno a samozřejmě jsme mohli poznat jeho, Alexe. Jeho osoba mě neskutečně zaujala a já se už nemůžu dočkat, až si přečtu jeho příběh.

I když každá kniha má svůj vlastní příběh, tak svým způsobem všechny knihy do sebe zapadají jak dílky puzzle. A skrze jednotlivé příběhy můžeme sledovat osudy našich oblíbených hrdinů. Taková Vittoria je stále svá. Jo, má nezaměnitelnou osobnost (mrcha každým coulem ). A Zaden je Zaden (takový roztomilouš).

musivila
31.05.2025

* Ona ale nebyla na seznamu přání, nýbrž na seznamu smrti.*

Tentokrát přišel na řadu Nathaniel, bratr Blair. Šéf palírny whisky, ale hlavně „irský ďábel“. Kterému se dostane pod kůži i do srdce Rhea.

* Protože jestli o mně jednou zjistí všechno a neuteče, budu vědět, že je ta pravá pro ďábla, jako jsem já. *

A samozřejmě, že se objeví i postavy z předchozích dílů, Tristan s Viktorii a Zadenem. Jordan a Blair.

Jinak autorka si zas pěkně připravila půdu pro další příběh. Takže čtenář je stoprocentně zvědavý, jak to bude s Alexem a Casey - Princeznou. Tak sem s ní.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Jsi moje zkurvený světlo na cestě tmou, Rheo.“

Pája699
07.05.2025

Tak tohle byl opravdu ďábelský příběh!

Autorka zvedá s každým dílem laťku výš a výš. Jen tyhle ty konce bych autorům zakázala. Mám pár nezodpovězených otázek a nutně potřebuju znát odpovědi :-D
Tak doufám, že se Princezny dočkáme co nejdříve!

Nathalien a Rhea, byli neskutečně hříšní. Provedou vás temnotou s Ďáblem v patách…..oba dva byli boží .-)

Rhea se ocitne ve špatný čas na špatném místě….viděla něco, co neměla….Ani sama netuší, jaký kolotoč událostí tím rozpoutá…..

oresvo
03.05.2025

Tenhle díl byl zatím nejlepší.
Opět se setkáme s postavami z minulých dílů.
Nate byl úžasný a i když dělal co dělal byl to fajn chlap.
Rhea byla vlastně úplně normální, i když možná trochu naivní.
Velmi rychle se srovnala s prostředím.
Nutně potřebuji další díl.

Dáda780
02.05.2025

Tahle série je díl od dílu lepší. Kniha během jednoho dne slupnutá jako malina. Nádhera. Dvojice hlavních hrdinů boží. Hlavně Nate byl prostě mazlík. Nutně potřebuji další díl. Doporučuji!!!

MAU256
30.04.2025

"Jsi moje zkur..ný světlo na cestě tmou, Rheo," vydechl a políbil mě. Doufala jsem, že tohle světlo nevyhasne, protože jsem ho nehodlala pustit.

Jeden jediný okamžik, kdy byla v nesprávný čas na nesprávném místě a změní se nejen jí celý život.
No páni, to byla zase jízda. Já si jí užila od první stránky. Mám jen spousty nezodpovězených otázek, ale snad se jejich odpovědi dozvíme v "Princezně". Snad nás autorka nenechá moc dlouho čekat.

evineckY
29.04.2025

CO SE JIM NARODILO ?!!!
Marcy, já Vás za to Irsko miluju, jen mi tam z něj něco chybělo.
Rhea měla tu smůlu, že se objevila v nesprávný čas na nesprávném místě,
ale vlastně jinak by se s Natem nikdy nesetkala.
V tomto díle zůstalo hodně nezodpovězených otázek,
třeba fabergeho vejce a kde je Alex, ale doufám, že v dalším díle s Alexem se dovíme více a taky se Zadenem.

Nebyl Ďáblem, který by si se mnou přišel jen hrát a pokoušet mě.
Byl tím, kdo mě měl stáhnout do podsvětí a pohltit mě.

Jita160
24.04.2025

Tohle bylo jako naskočit do rozjetýho vlaku a odmítnout vystoupit.Sarkasmus by se dal krájet, ústní filtr evidentně umřel hned na první stránce a já? Já si to užívala. Tahle parta vrahounků mi nečekaně přirostla k srdci.Rhea z Irska s jazykem ostřejším než čepel a imunitou vůči jakékoliv formě rozumu a nájemný vrah s charismem,který by rozsvítil město ,tvořili prvotřídní akčni fičak,byla to kombinace benzínu a zapalovače.Vše fungovalo,jiskry létaly ,chemie,sex...ach bože.Byli jako dva lidi, co by se za normálních okolností zabili při prvním setkání – jenže tady se nejdřív pořádně pohádali, pak vyspali ,pak se vzali … a až pak začali spolupracovat a milovat.

Kde je Princezna?! Potřebuju pokračování, než se rozhodnu unést autorku a donutit ji psát dál :-D.

Jenny46
22.04.2025

Tak to byla jízda hned od začátku mě kniha uchvátila ještě víc jak 1 díl...
Už přemýšlím jestli jsem normální, že tu mafiánskou romantiku miluju .o) Přečteno za odpoledne, kniha se nedá odložit a doporučuji!!!

Mikaelask
19.04.2025

Musím povedať že z celej série sa mi tento diel páčil úplne najviac, trošku mi to teda pripomínalo príbeh Dannyho Black od J.E.Malpas A táto tematika ma nikdy neprestane baviť :)

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi