Podraz na příděl

Podraz na příděl https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56926/bmid_podraz-na-pridel-npm-56926.jpg 3 15 4

Karel Schwarz série

< 5. díl >

Mladý advokát dostane práci v renomované kanceláři, kterou vede zkušený právník a tváří se jako velký kamarád. Mladý muž u něj pracuje naplno, ale nedostává zdaleka takový plat jako stálí zaměstnanci. Proto se nebrání další práci, kterou může jako advokát dělat pro přátele a jejich známé. Když se to však jeho kamarád a chlebodárce z advokátní kanceláře dozví, rozzlobí se. Krátce nato je mladý advokát nalezen mrtev na stromě nedaleko klánovické golfové klubovny.... celý text

Přidat komentář

Luigi1
06.02.2022 1 z 5

Vůbec jsem si nepočet.

hanap
23.10.2021 1 z 5

Nějak jsem se s příběhem nepotkala, golf nehraju swingersparty jde taky mimo mě a krimi příběh tam nějak zapadl.


čef
01.01.2019 4 z 5

Tak trochu se mi ze všech těch golfových fervejů, bagů, putů a eaglů točila hlava, ale umím si představit, že spolu s lechtivými informacemi o swingersparties to může být pro leckoho docela zajímavé čtení i bez té úvodní vraždy a společenské kritiky. Zápletka není pro detektivku špatná, pátrání je celkem zajímavé, jenom zejména ta doktorka Watsonová(jinak Marie z USA) by nemusela být až tak bez chybičky s geniálním mozkem a atraktivním zjevem, před kterým padají všichni na záda. Také zamrzelo, že ze všech pušek visících na stěně se nevystřelilo, některé vedlejší motivy nebyly dotaženy anebo tam neměli co dělat. Ale co bychom ještě chtěli, že. Na naše poměry dobré.

milepola
07.04.2018 1 z 5

V Klánovicích jsem několik let žila, některé osoby, vystupující v knize znám. Pana starostu, který je vylíčen jako arogantní spřisprostlý blb, si pamatuji jako velmi slušného vzdělaného člověka. Kniha mě nejen naštvala, ale nelíbila se mi ani po stránce literární.