Podívej se pod obrázek: Jak bydlí zvířata

Podívej se pod obrázek: Jak bydlí zvířata https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/454438/bmid_podivej-se-pod-obrazek-jak-bydli-zv-0Y2-454438.jpg 5 4 3

Odklop okénka a nahlédni do různých zvířecích příbytků - do hnízd v korunách stromů, do tmavých podzemních nor, pod mořskou hladinu na korálový útes, nebo dokonce přímo k vám domů.

Literatura světová Příroda, zvířata Pro nejmenší
Vydáno: , Svojtka & Co
Originální název:

Look Inside - Animal Homes , 2018


více info...

Přidat komentář

Aniday
17.05.2022 5 z 5

krásná, milá, kouzelná, něžná, nápaditá

Roseblood
22.05.2021 5 z 5

Zvířata byla a jsou jedním z nejoblíbenějších témat dětských knih.

Už od mala jsem milovala knížky o zvířatech, zajímalo mě všechno, jak žijí, čím se živí, kde bydlí, jak vypadají mláďata atd.
A co že mě to chytlo, že jsem se pustila do téhle knížky, která je přece jenom určená pro o hooodně mladší ročníky? No jednoduše už jsem si potřebovala na chvilku odpočinout od všech hororů, thrillerů, detektivek a jenom vypnout, ponořit se do nádherných ilustrací od Maribel Lechuga.

Jak bydlí zvířata od Emily Bone je kouzelná dětská knížka s krasnými ilustracemi, odklápěcími okýnky a velmi zajímavými informacemi o zvířatech.
Krom klasických odklápěcích okýnek jsou zde i víceúrovňová, která obsahují další zajímavosti.


Runkyna
27.12.2020 5 z 5

Zábavnou formou odklápěcích okýnek nakukujeme ke zvířátkům domů: do kurníku, bobřího hradu atd. Víceúrovňová okýnka jsou bezva schovávačky. Můžeme porovnávat naši lišku, polární lišku a lišku z polopouští. Uvidíme i raritky jako sovičku, co ráda spí v noře. Moc pěkně sestavená knížka. Doporučujeme!