Pod ochrannými křídly lásky

Pod ochrannými křídly lásky https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/204224/bmid_pod-ochrannymi-kridly-lasky-204224.JPG 4 7 1

Královna romantiky série

< 6. díl >

Věčná sbírka série

158. díl

Mladičká dcera diplomata Nadina Talbortová zůstává po smrti svých rodičů zcela opuštěná v Cařihradu, kde na ni číhá nejedno nebezpečí. Ani na chvilku však nepřestává doufat, že se znovu vrátí do rodné Anglie.

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

Hidden By Love , 1992


více info...

Přidat komentář

reader.007
02.02.2022 3 z 5

(SPOILER) Zatím je to teprve druhý počin, kde BC nechala zamilovat chlapa jako v pořadí prvního a nenechala tu špinavou a ukňouranou práci hlavně na ústřední kikině.... ehm, dámě. Ta si víceméně spokojeně učitýlkuje tureckému dorostu, než jednoho z musulmanů napadne, jak skvělý motýlek do harémové sbírky by z ní byl. Naštěstí si krátce před tím zařídila protekci u okoloplavoucího a zlotřilým ruským agentům unikajícího fešáka, takže využije styky a před šťastným osudem třetí manželky raději zdrhne.
Suma sumárum čtení je to mnohem lepší než by se mohlo zdát z anotace, nicméně jedno vám teda povím: kdyby na mne chlap v posteli někdy zařval to, co hlavní hrdina zde v posledním odstavci, už bych se mu v životě nedokázala podívat s vážnou tváří do obličeje.

Kniha Pod ochrannými křídly lásky je v

Přečtených7x
Doporučených1x
Knihotéce36x
Chystám se číst6x
Chci si koupit1x