Pod oblohou jižního kříže

Pod oblohou jižního kříže https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/111705/pod-oblohou-jizniho-krize-111705.jpg 4 17 2

S Luckou a Michalem kolem zeměkoule - II. část Druhý díl navazuje na cestu do Japonska a popisuje zážitky z přejezdu Austrálie od západu k východu, z objezdu Tasmánie, z projetí obou ostrovů Nového Zélandu a z pobytu na ostrově Fidži, který pojali cestovatelé jako regeneraci před těžkou Jižní Amerikou. Opět si budete moci přečíst kompletní texty, které musely být pro potřeby různých periodik kráceny a objevuje se množství doposud nepublikovaných fotografií velkého formátu. Nechybí ani podrobný seznam všech věcí, které si vezou Lucka s Michalem s sebou. Názorné mapky s vyznačením projeté trasy přehledně doplňují text. Druhý díl má stejný formát jako první, podobnou grafickou úpravu, je kompletně barevný, vázaný a tištěný na křídovém papíře.... celý text

druzickaster
druzickaster
03.05.2017 5 z 5

Přečteno jedním dechem za necelé dva dny. Tvorba nadpisů se mi líbila, byly vtipné a úderné :) Foto dokumentace, rady na cestování, zkrátka vše co musí mít dobrý cestopis.

Zuzvil
Zuzvil
16.09.2012 3 z 5

Pokračování zajímavě napsaného cestopisu ze sedla kola po krásách celé zeměkoule, který nás zavede (zaveze) zase do další části světa. Pravdou je, ze už se mi další díl četl hůř, než předchozí. Už mě to tolik neupoutala a nezaujalo, možná to bude i tím, že nejsem velký nadšenec do kol :-)


Autoři knihy

Lucie Kovaříková
česká, 1972
Michal Jon
česká, 1971

Kniha Pod oblohou jižního kříže je v

Přečtených24x
Doporučených1x
Knihotéce13x
Chci si koupit1x
dalších seznamech1x