Pod hvězdou bláznů
kniha od: Jarmila Pospíšilová
KoupitKoupit eknihu
Jedna je až úzkostlivě zodpovědná, pedantická a zvyklá vše plánovat, druhá je téměř ve všem pravým opakem. Až po smrti rodičů je okolnosti donutí, aby se po letech odcizení daly znovu dohromady. Avšak život je nevyzpytatelný a v nejneočekávanější okamžik ukáže, že nejenom emoce a chaos dokážou s člověkem zatočit, ale i kontrolovaný a spořádaný život se může vymknout z rukou......celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251674/pod-hvezdou-blaznu-rZo-251674.jpg 3.848Žánr | Romány, Pro ženy, Literatura česká |
Vydáno | 2016, MOBA (Moravská bastei) |
více informací... |
Komentáře (20)
Kniha Pod hvězdou bláznů

Celkem uvěřitelný příběh ze života dvou sester,jednodušší děj příjemně plynul.Soupeření sester musí jít při řešení rodinných problémů stranou.

Tentokrát bohužel trochu nudné a dost rozvláčné. I když příběh dvou sester je sám o sobě dost zajímavý, je v něm zbytečně moc konstatování a vysvětlování, chybí tomu trocha napětí a hloubky. Ostatní knihy od této spisovatelky se mi více líbily.

Kniha se velmi dobře čte, příběh, který se může stát. Určitě si přečtu i další knihy od autorky.

Překvapivě velmi příjemně čtivá kniha od pro mně prozatím neznámé autorky.Příběh odehrávající se v krátkém období od června do vánoc, místy v Brně a trošku více v Bystřici. Příběh dvou zdánlivě odlišných sester, výtvarnice a soudkyně, jedna svobodná matka pečující o dítě s downovým syndromem,druhé se právě hroutí vize dokonalé rodiny. Docela by mě zajímalo jak by se jejich příběh mohl odvíjet dál..

Moje první kniha od autorky a velmi příjemné překvapení. Příběh, který se mohl stát komukoli a kdekoli. Na konci se mi s Janou a Lucií vůbec nechtělo loučit :-)

Další nádherná kniha od paní spisovatelky,která je nádherně čtivě napsaná,je to příběh dvou sester,každá je jiná,jiný osud ,životní prohry,nacházení sama sebe a uvědomit jsi svoje chyby a přednosti.Moc mi knížka dala a uvědomila jsem jsi,že život se nedá nalinkovat... .Dopručuji jsi přečíst.

Příběh dvou sester,které mají každá svůj život a uznávají jiné hodnoty.Jana-úspěšná právnička zklamaná manželem a až po průšvihu poznávající svého syna a Lucie,která dostává rány od života,ale vždy si dokáže poradit.Ne každý,kdo vypadá šťasný,se tak musí i cítit.

Průměrný příběh kde se ukáže jak se vše dokáže za jeden den zkomplikovat a všechno není tak idilické jak si vysníme
Štítky
Autor a jeho další knihy
- Pod Palcem 2021
- Šaty z duhy 2012
- ...a naposled konvalinky 2020
- Kočka na plotě 2014
- Boty do nebe 2012
- Palačinky s pepřem 2010
Kniha Pod hvězdou bláznů je v
Přečtených | 64x |
Čtenářské výzvě | 16x |