Počkej si na zázrak

Počkej si na zázrak https://www.databazeknih.cz/img/books/95_/95372/pockej-si-na-zazrak-95372.jpg 4 8 3

Štěpán, Mirek a Dalibor touží strávit jeden prázdninový týden na chatě na Sázavě. Těší se na nekonečný mejdan, na balení holek.Jenže aby klíčky od chaty získali, musí nejprve splnit nelehký úkol. Ten pro ně s vynalézavostí sobě vlastní připravil Štěpánův starší brácha Ondra. Kluky čeká horká červnová noc, během které, krom dramatického pátrání, prožije každý z nich svůj vlastní příběh.... celý text

Přidat komentář

Zlatinka.Emilly
04.02.2020 3 z 5

Taková bláznivina :) Někdy jsem se pozastavila nad reálností. Např. teď už nevím který kluk to byl, rozbije sklo, ukradne sošku - symbol města, z hospody se vyřítí štamgasti a nic. Sošku nikdo nežádá zpátky. A to, jak přesně na minutu přivezou "K" a další. Ale v deštivém odpoledni to nudu zažene.

Ann98
02.03.2018 5 z 5

Povedená. Kniha je velmi poutavě a napínavě napsaná. Příběh vyprávějí všichni tři hlavní hrdinové, což se mi líbí (ozvláštní to knížku), je to zase něco nového. Občas mi připadalo, že děj letěl šílenou rychlostí kupředu. Ale pokud se člověk vžije do hlavních hrdinů a dokáže s nimi prožívat ten adrenalin, tak určitě nebude přečtení litovat.


lagina
06.06.2012 5 z 5

Fajn na propršené letní odpoledne :-)