Počkám na tebe

Počkám na tebe https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184145/bmid_wait-for-you-pockam-na-tebe-vBq-184145.jpg 4 1453 249

Na něco se vyplatí si počkat… Devatenáctiletá Avery Morganstenová nastupuje na malou univerzitu v Západní Virginii, tisíce kilometrů od domova. Domnívá se, že vzdálenost jí pomůže uniknout před tím, co se jí stalo na halloweenském večírku před pěti lety, kdy se její život navždy změnil. Nyní jen musí chodit včas na vyučování, nosit na levém zápěstí náramek, nepřitahovat k sobě zbytečnou pozornost a možná si najít pár přátel, protože to by byla příjemná změna. Rozhodně ale nepotřebovala a neměla v úmyslu přitáhnout pozornost jediného kluka, jenž by mohl otřást nejistou budoucností, kterou si pro sebe naplánovala. Něco se vyplatí prožít… Cameron Hamilton je metr devadesát vysoký sexy bůh s oslnivě modrýma očima, jemuž ženy padají k nohám. Má pozoruhodnou schopnost vyvolávat v Avery touhy, o nichž se domnívala, že jsou jí už navždy zapovězeny. Uvědomuje si, že se od něj musí držet dál, ale okouzlující a vtipný Cam s tím zatraceným dolíčkem na tváři se objevuje všude, kam se pohne. Zaplést se s ním je nebezpečné, ale když jiskřivé napětí, které je zachvátí pokaždé, jakmile se ocitnou spolu, už nelze dál přehlížet, probudí Cam v Avery něco, o čem neměla tušení, že v ní dřímá. O něčem by se nikdy nemělo mlčet… Když však Avery obdrží několik výhružných zpráv a telefonátů, nemá na vybranou a musí se postavit čelem minulosti, kterou toužila pohřbít. Někdo jí totiž odmítá dovolit, aby zapomněla na tu noc, kdy se všechno změnilo. Až zničující pravda vyjde najevo, vydrápe se z ní Avery tentokrát bez jizev? A bude tu Cameron pro ni, aby jí pomohl, nebo ho stáhne s sebou do propasti? Za něco se vyplatí bojovat…... celý text

Žánr:
Romány , Pro ženy , Erotika

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Wait for You , 2013


více info...

Přidat komentář

dam.si.knihu
24.03.2024 5 z 5

Jsou příběhy, které se dokola vydávají, a pak jsou příběhy, jež vyšly před nějakou dobou a už je neseženete. A přesně u tohoto příběhu je to obrovská škoda. Jennifer L. Armentrout jsem si oblíbila díky její fantasy sérii, která u nás vyšla a sklízí velké úspěchy. Dříve autorka vydávala romantické/erotické knihy pod jejím pseudonymem J. Lynn a jsou bohužel téměř k nesehnání. Díky @kanopa_nakladatelstvi že jste se rozhodli vydat tenhle skvělý příběh z roku 2014, bylo to vynikající. Velkou část toho, že jsem příběh tak hltala, byla Anežka Šťastná, která to čte naprosto fenomenálně a můžu říct, že jsem se do jejího hlasu zamilovala!

Tohle je opravdu vynikající příběh, který v sobě skrývá těžké a „skvělé“ téma, které autorka perfektně zpracovala. Věřte tomu, že ať už jednou začnete číst, nebo poslouchat, tak nebudete chtít přestat. Celý příběh je provázen tajemstvím, které budete všichni tušit, ale na konci Vás i tak dostane, protože si budete přát, aby to bylo jinak. Autorka perfektně vystihla pocity hlavních hrdinů a celkově stvořila perfektní prostředí ve školním prostředí.

Takže pokud hledáte nějakou skvělou romantickou audioknihu, tak tohle je jeden velký tip. Věřte tomu, že se Vám bude líbit. Rozhodně se bude líbit všem, co četli a milují sérii Nedotýkej se mě. :)

EvikU.
18.02.2024 4 z 5

Ke knize jsem se dostala díky audioknize. Příjemně se poslouchá, namluvená tak, že si Camerona i Avery oblíbíte.

Avery nechává minulost za sebou a přichází studovat na univerzitu tisíce kilometrů od domova. Chce začít znovu, kde ji nikdo nezná. V jejím životě se přihodilo něco zlého tak zlého, že nejezdí ani domů na svátky za rodičema.

Cameron je přitažlivý mladý muž. Až tak, že mu nemůže odolat ani Avery. Jenže ta má svou minulost o které nikdy a s nikým nemluví. Nikam nejezdí a nic necítíjenže minulost nejde jen tak hodit za hlavu. Začnou jí po čase opět chodit výhružné emaily a smsky. Unikne tomu někdy? Nebo se tomu postaví čelem.

Pěkný příběh, kdo by si nezamiloval miláčka Cama. Vtipného, milého, krásného, sexy.který I když ho asi 100x odmítne, tak on po 101 přijde, přestože vůbec netuší proč ho Avery odmítá. První polovina knihy je až moc protahovaná a v tajemství. Druhá půlka už plyne celkem svižně a nejedno romantické srdce si přijde na své.

Kdysi jsem knihu četla a dala ji 3*. Při poslechu ji dávám 4*. Jsem přesvědčená, že dobrý přednes přidá knize na hodnocení.


sarahmoon
18.01.2024 3 z 5

Audiokniha - Nebylo to nejhorší. Hlas příjemný... Jen to oslovení "zlatíčko" bylo skutečný peklo.

Kniha mi neskutečně připomíná jinou a lepší... A sice Návrh

Jacinda123
14.01.2024 3 z 5

Je to v podstate oddychovka ktorá sa pokúša riešiť aj závažne témy. Myslím, že paranormálne príbehy idú autorke lepšie.
Poznámka na okraj Cameron treba vyhlásiť za svatého lebo neviem či by sa v realite našiel muž s takou trpezlivosťou.

Pasadenka
20.12.2023 5 z 5

Ty jo, tak to bylo něco. Nádherné čtení na Vánoční čas. Naprostá romanťárna v podobě extrémně přeslazené. A já to miluji. :)

Příběh sází na roztomilou holku, která potřebuje zachránit. A náhodou potká „toho“ kluka. A romance může začít. Skvělá pohádka zasazena do postpubertálního období na vysoké škole není nic pro cyniky! Pokud se čtenář nedokáže naladit na hlavní hrdinku, nemá smysl to vůbec číst. A kdo se naladí, ten si vychutná pořádnou nálož emocí a tahání za srdíčko.

A dál je to jen obraz za obrazem plný romantických gest, překonávání úzkostí, starostlivosti od přátel a nepochopení od rodiny. Ano, nejedná se nic novátorského a svým způsobem se knížka pohybuje v podobných vodách, jako Námi to končí. No na rozdíl od zmíněné knížky mi tato připadá mnohem intimnější a jednoduše skvělá. :) I proto mám hned rozečtenou druhou variantu z pohledu Cama. Příběh se opakuje, ale je malinko jiný a mě se nechce ještě opouštět tento svět. :)

Ála1968
11.12.2023 4 z 5

Je pravda,že jsem předtím četla příběh z pohledu Cama a přišlo mi to,že tato kniha byla zbytečná.Kdyby byla Camova o trochu delší,nemusela tato být.

Nuttelka
21.09.2023 4 z 5

(SPOILER) Jak mě ta Avery rozčilovala, všechno tutlat, ráchat si ve všem hubu sama.. no, tady už je ten mezník, že věkově už to rozhodně není pro mě :-))) Úplně to tradiční klišé dozvědět se až ke konci knihy, co se vlastně stalo, i když to celou dobu stejně víte, tušíte.. mezitím si prožít nějaké ty vzlety a pády, trochu drama, ale boha, úplně se divím, že to Cam takhle dlouho vydržel.. myslím si, že si ho Avery ani nezaslouží :-) Cam byl až moc trpělivý, až moc ochranářský a celou dobu mít "celibát", v jeho věku?? Mno, nevím nevím.. ale chápu, o tom tyto knihy jsou a dívky tohoto věku si přijdou na své, taky bych to v -nácti "žrala" :-))))

Safrika
29.08.2023 3 z 5

Kniha se mi libila, ale hrozne mi pripominala knihu, kterou jsem uz cetla kazdopadne to jak je psana, tak uz je to vazne pro pubertacky a ne pro me :)

m2056
23.08.2023 3 z 5

Průměr není to nejlepší ani nejhorší. Kniha má lepší a slabší pasáže bral jsem to jako takový oddych. Chápu že některé ženy tohle přímo hltají ale připadají mě všechny knihy skoro stejný na tohle téma.

Miska9884
24.05.2023 5 z 5

Mi se to moc líbilo. Tohle byla první kniha,kterou jsem četla s tak náročnou tématikou. Doporučuji

knihomolka78
18.05.2023 3 z 5

Tuhle autorku mám ráda, píše skvělou fantasy a tak jsem se rozhodla přečíst si z jejího pera i jiný žánr. Byl to příběh s vážným tématem a vzhledem k tomu, že se mi tohle nikdy nestalo, tak nevím, jak bych reagovala, ale někdy už byla Avery vážně na facku a Cam by měl mít svatozář. Nebylo to špatné, ale chvílemi jsem se musela do čtení nutit. Fantasy jí jde mnohem lépe.

michaela0704
16.05.2023 3 z 5

Za den dočteno a hodnotím velmi vysoko. Možná bych hodnotila o něco výše, ale v letošním roce jsem přečetla knihu s podobnou tématikou, která mě chytla za srdíčko trochu více (Nedotýkej se mě, Laura Kneidl). Možná kdybych je četla v opačným pořadí ...

V sérii budu ale určitě pokračovat hned dále, chci si příběh přečíst ještě z pohledu Cama, tak se vrhnu na knihu Důvěřuj mi.

Avery se stěhuje z Texasu do Západní Virginie, aby unikla minulosti, svým rodičům, hrůzným zážitkům a všem lidem z minulosti.

Je samotářská a je pro ni velmi těžké navazovat vztahy, přátelské i ty hlubší. Seznamuje se s Jacobem, Brittany a také Cameronem. Cameron je místní svůdník, ale Avery rychle poznává, že také může být jejím nejlepším přítelem, kterého kdy měla. Sbližují se, ale Avery nechce překročit tu hranici. Cam je velmi trpělivý a nijak na ni netlačí. Avery minulost se začíná zase připomínat a je pro ni těžké zvládnout život tady, který si zde buduje, s tím, co se stalo před pěti lety.

Od koho jí chodí výhružné zprávy? Od čeho má jizvy? Kdo ji v minulosti ublížil? Proč není v kontaktu se svou rodinou? Proč není v kontaktu s nikým ze své minulosti? Takových otázek, na které nemůže nikomu dát odpověď.

A jaké to je, když jsou na světě poprvé lidé, kterým na Vás záleží? Navíc jeden konkrétní. To pozná na večírku, kde se jí zase ukáže, jak moc zlomená a rozbitá je.

Avery svou zatvrzelostí Cama málem 2x ztratí. Najde odvahu a svěří se mu? A co udělá Cam, až se celou pravdu dozví?

Příběh je krásně vystavený a chemie mezi Avery a Cameronem skvěle funguje. Pokud máte rádi tento typ literatury, určitě doporučuji.

"Nemůže být tak zle, když je slunce na obloze a svítí."

picris
10.04.2023 4 z 5

Celkem dobře napsané a čtivé, uvěřitelné. Chvílemi narazíte na nějaké to trapné klišé, ale celkově hodnotím kladně. Prostě taková americká "lanczovka".

georginaa
20.02.2023 5 z 5

Dlouho jsem nemohla tuto knihu sehnat, nejdříve jsem četla všechny od 3 dílu dál. U tohoto příběhu bych řekla, že je to začátek psaní, ještě tolik nezkušené, nevypsané, ale i tak dávám kladné hodnocení. Co kdo ví, jak by se choval, kdyby se mu stalo to, co Avery. Nikdy nemůže člověk vědět, jak se jeho mysl s tím vším vyrovná. Někdo to přejde, otrká se a jde životem dál, někoho to zasáhne, že s tím bojuje déle. Myslím, že kdyby ji pomohli rodiče, vše by bylo jiné, ona na to byla plno let sama a dokud ji nepomohl Cam, který se do Avery zamiloval, nikdy by si nenašla tu cestu odpuštění. Ne, zapomenout se nedá nikdy, ale částečně se s tím dá vyrovnat. Děkuji i J.Lynn, že takováto témata otevírá pro náctileté holky, aby věděly co se vše může stát a jak se s tím vypořádat.

SusieMusie
10.02.2023 2 z 5

100 lidí 100 chutí. Ale u této knihy absolutně nechápu tak kladné hodnocení. To bylo něco tak špatného… Hlavní hrdinka byla extrémně nesympatická a nerozhodná. Chovala se tak na 15 let a ne na 19/20.. nevím co si autorka myslela, ale tohle fakt ne. Postavy mi nepřišly vůbec zajímavé a děj se hrozně táhl a vlastně byl o ničem.
Knihu jsem dočetla, protože nesnáším nedočtené knihy, ale u tohoto to bylo fakt trápení..
Knihu jsem si vybrala na základě doporučení a poté, co jsem zde viděla hodnocení jsem si myslela, že to bude stát za to a bohužel OMYL.
Mrzí mě to. Knížka určitě mohla mít potenciál, ale ten využit nebyl.
Dlouho mě takhle neotrávila kniha jako to dokázala tady tahle a to si troufám říct, že jsem cílovou skupinou, protože podobné knihy čtu hodně, ale toto ne. Do dalších se raději ani pouštět nebudu.

alzbeta2843
30.01.2023 4 z 5

Príbeh Avery a Cama som čítala ko druhý v poradí v sérií. Táto celá séria sa mi páčí, pretože je to kombinácia závažného a smutného príbehu s romantickým spojením. Tentokrát ide o veľmi smutný príbeh Avery, ktorá si nesie so sebou závažie zo strednej školy. Kniha sa veľmi pomaly rozvíja a tak i vzťah medzi Avery a Camom. Na môj štýľ až veľmi pomaly, ale ja si nenesiem také beremeno ako Avery a tak neviem ako by som narábala s dôverou ja. Avery mi preto v mnohých situáciach pripadala ako malé dievča, stále sa len uzamykala a ľutovala, pričom Cam nebol vôbec hlúpy a vedel, že sa niečo s ňou deje. Tato časť ma neskutočne vytáčala a musela som dokonca knihu i odložiť a predýchať to :D Teraz si musím dať pauzu od ostatných dielov, ale moc sa teším na knihu z pohľadu Cama, pretože ten bol úplný kulíšek.

moma08
10.01.2023 5 z 5

Tuto sérii mám moc ráda, a protože už je to nějaký ten pátek, kdy jsem jí četla, tak jsem se rozhodla, že si pár dílů přečtu zas.
Zjistila jsem, že poprvé jsem byla nadšena z této ústřední dvojce více než dnes, kdy už mám za sebou přečteno mnohem více knih, ale to ničemu nevadí.
Autorka píše neuvěřitelně čtivě a v ději se zaměřuje na těžší témata, takže není vše jen sluníčkové.

mich_krat
07.12.2022 3 z 5

Ač se jedná o další knihu tohoto žánru, u které od začátku tušíte, jak vše dopadne, četla se hezky, postava Cama mi byla sympatická od prvního okamžiku a Avery až na pár momentů stejně tak. Autorku řadím mezi mé oblíbené, tudíž jsem nic jiného než spokojenost ani nečekala. Ovšem zcela mi nesedla časová linka, občas se příběh mezi kapitolami náhle přesunul klidně i o několik měsíců a jejich průběh byl shrnut do dvou vět. Stejně tak konec měl rychlý spád - vše, na co čtenář celou dobu čeká, jako by proběhlo během pár stran a příběh tím skončil. Přesto bych knihu doporučila, milá, romantická oddechovka, s trouchou napětí a humoru.

Sixtínka
21.10.2022 3 z 5

Sladká, presladká romantika... Cam bol úžasný, na chalana pomerne dosť trpezlivý. Avery mi neraz neskutočne liezla na nervy - miestami som mala chuť siahnuť do knihy, chytiť ju pod krk a zatriasť ňou so slovami: "Spamätaj sa konečne, ty koza sprostá!" Niekedy sa správala fakt hrozne hystericky, bolo to prehnané dokonca aj vzhľadom na to, čo zažila. Mne osobne to neprišlo až také dramatické, že by musela tak vyvádzať - asi preto, lebo autorka tú časť o incidente dosť odbuchala. A odbuchala aj všetko okolo náramku na zápästí. Veci s tým súvisiace som jej akosi vôbec nezožrala.

valika0302
28.08.2022 5 z 5

Ďalšia kniha od jednej z mojich najobľúbenejších autoriek. Táto séria má 6 častí, každá o inom páre.

V prvej knihe sa zoznámime s Avery, ktorú postihne traumatická udalosť, preto v snahe zabudnúť sa prihlási na univerzitu vzdialenú tisíce kilometrov od domova. Jej plán je jasný. Sústrediť sa na školu, plniť si svoje povinnosti a splynúť s davom. To sa jej nejako nedarí už hneď v prvý deň, kedy sa zrazí na schodoch s Cameronom, veľmi obľúbeným a populárnym chlapcom. Náhody ich spájajú dokopy a Avery aj keď vie, že by sa ho mala strániť, nevie tomuto príťažlivému chlapcovi odolať. Avery sa už v minulosti popálila, preto je veľmi opatrná, no Camovi sa postupne začne otvárať a dôverovať mu.

Krásna romantika z vysokoškolského prostredia.


Hodnotenie: 5/5⭐