Pochlap se!

Pochlap se! https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/269066/mid_pochlap-se-17G-269066.jpg 4 5 2

Pochlap se! Buď dospělý. Chovej se jako chlap. Každý už jsme to slyšeli a většinou nás to popudí. A jako muži v dnešním světe často žijeme životy plné zápasů – bojujeme ve vztazích, v práci, a když dojde na to zjistit, kdo vlastně jsme, cítíme se opuštění. Owen Marcus, autor vzdělávacích programů pro muže, ukáže cestu, která vás naučí být mužem podle svého a respektovat svou přirozenost. Odhaluje, že dnešní muži nejsou nezralí nebo slabí, jenom potřebují smysl, jasný směr a podporu od ostatních mužů. Tato kniha vás provede devíti stadii růstu a mimo jiné se v ní dozvíte: Proč úspěch v práci sám o sobě nefunguje Co vám chybí a jak to najít Jak neúmyslně sami sebe brzdíme a jak s tím skončit Jak si vážit žen a přitahovat je svým opravdovým já Jak získat a udržet respekt ostatních mužů Jak porozumění mužské emoční inteligenci pomůže žít šťastnější a více naplňující život Začtěte se do ní a sledujte, jak se ve vás probouzí Pravý muž.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Literatura naučná , Osobní rozvoj a styl

Vydáno: , Synergie
Originální název:

Grow Up , 2013


více info...

Přidat komentář

TamaraKrejčí
21.03.2019 3 z 5

Možná vhodné opravdu pro muže. Ikdyž se dalo číst mezi řádky a něco si najdou i ženy, ale přesto za mě nic moc. Nesedi mi tento styl a už opravdu po něčem takovém nesáhnu.

RenataP
27.11.2015

Řekla bych: Praktická kniha. Teoretické části knihy, ale i ty praktické, jsou psány stručně a jasně. Co auto napíše, to udělá a za tím je znát jeho vlastní osobní zkušenost. Nikde nerozvíjí nesmyslné nadstavby plné „vaty“, ale všude jde přesně po tom, co zrovna řeší. Prostě ryze praktický chlap hledající v mužích emoční inteligenci. Lepší kombinace snad opravdu nemůže být.