(Po)hádky & zázraky

Adam Šindler

Ilustrovaná, gay erotická kniha povídek, ve které tě čeká nadržené pronásledování alfa samce, romantický letní pobyt s polonahým jogínem v Beskydech a nakonec strávíš Vánoce se sympatickým gay párem z pomyslného Brodu, kde se přes svátky rozhodně neválí na gauči u pohádek.

Komentáře knihy (Po)hádky & zázraky

Sigurd_Lesandi
13.09.2025

Když jsem tuto sbírku dostal, nečekal jsem nic víc než bezduchou erotiku. Tu jsem sice dostal, ale navíc jsem byl poměrně příjemně překvapen!
Autor vám nabídne celkem 3 povídky, z nichž je každá delší i lepší než ta předešlá. S první jsem nebyl úplně spokojen, protože z ní bylo cítit, že byla psána jen za účelem jednoho vtipu v závěru, který mě sice pobavil, ale ne tak moc, aby dodal legitimitu celé povídce.
U druhé už ale přišlo překvapení, protože kromě té erotiky se jednalo o propracovaný, vtipný a milý příběh.
Největší zvrat nastal však u poslední, protože jsem zde dostal opravdu povedený a propracovaný příběh. Nejedná se o nejlepší příběh, který jsem kdy četl, to mu ale na kvalitě nikterak neubírá. Díky jeho délce se můžete více seznámit s postavami, které jsem si opravdu oblíbil. Autorovi se podařilo dosáhnout stavu, kdy máte pocit, že oba charaktery znáte už několik let. Byly komplexní a v příběhu se celou dobu chovaly přesně tak, jak bych od nich konkrétně čekal. Z tohoto příběhu bych si opravdu rád přečetl pokračování.
Suma sumárum, pokud hledáte něco peprného, ale stále propracovaného a čtivého, mohu tuto sbírku doporučit.

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi