Rozkoše zimy

Rozkoše zimy https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/180595/bmid_rozkose-zimy-qGi-180595.jpg 4 321 43

Rozkoše série

1. díl >

Extázi předchází bolest… Reportérka Abbie Marshallová potřebuje uniknout z Hondurasu a její jediná šance je soukromý tryskáč s hollywoodskou hvězdou na palubě. Letí domů s irským hercem Jackem Winterem – notorickým sukničkářem a vůbec postrachem společnosti. Poté, co letadlo ztroskotá v odlehlém deštném pralese, jsou nuceni bojovat o přežití, a Abbie za Jackovou image filmové hvězdy zachytí záblesky komplikované povahy. A čím víc ho poznává, tím víc cítí, že působí na nějakou její niternou potlačovanou stránku... Abbie po návratu k normálnímu životu nemůže zapomenout, co se mezi nimi stalo. Její úsilí pochopit své trápení ji vede rovnou zpátky k Winterovi, který je právě tak posedlý jí. Ale pokud spolu mají vstoupit do vztahu, Abbie ví, že musí přijmout jeho skryté touhy… a uznat svoje vlastní. Už ji nezajímá nic jiného, než jejich opojné milostné dobrodružství a Abbie se nechává vtahovat hloub do Winterova temného srdce – a tajemství, které může všechno zničit…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Jota
Originální název:

The Pleasures Of Winter , 2013


více info...

Přidat komentář

Ála1968
27.11.2023 5 z 5

Je to erotická kniha a tomu taky odpovídal příběh. Mě se to líbilo,je pravda, že v džungli to bylo zajímavější,ale jinak zdařilá erotická romance

Čtenářka368
25.05.2023 3 z 5

Druhý díl, Rozkoše léta mně bavilo víc. Rozkoše zimy nejsou propadák, ale něco tomu chybělo. Rozhodně ne sex, toho tam bylo požehnaně. A nebyl špatný a i když obsahuje nějaké to plácání, pořád je to hlavně romance. Část příběhu se odehrává v pralese, to je docela originální. Pak už to trochu vázlo. A popravdě kromě pralesa knihu okamžitě zapomenete.


Knihomolka97
01.02.2023 3 z 5

Rozkoše zimy mi v knihovně ležely už nějakou dobu a díky výzvě jsem se k ní konečně dostala.
Byl to zajímavý nápad - ztroskotání letadla, návrat do reality, vstřebání toho, co se mezi hrdiny událo a co bude dál. Jedná se o erotiku s tématikou BDSM.
Musím říct, že číst po dlouhé době něco takového byl docela oříšek. U prvního výprasku jsem se červenala až.. víte kde. Můžu říct, že doby, kdy jsem podobný typ knih hltala, už jsou pryč. Nebylo to špatné, četlo se to moc dobře, ale nejsem z toho bůhví jak odvařená. Zkrátka další příběh z mnoha, který neurazí ani nenadchne. Přirozeně jsem se neubránila srovnání s Odstíny.
Hlavní hrdinka Abbie mi občas svým jednáním a rozhodováním lezla na nervy. Fakt nevím, proč autorky v tomto žánru dělají z hrdinek takové .. no. :D Bylo pro mě i těžké uvěřit, že žena, která se prezentuje jako tvrdá novinářka, najednou z ničeho nic zjistí, že je submisivní. Nebo spíš tím, jak se to autorky (pod pseudonymem Evie Hunter píšou dvě autorky) snažily vysvětlit, se mi tomu nechtělo věřit. Ne že bych teda byla nějaký expert.
Jack je takový Christian Grey v bledě modrém. ‍️
Chemie mezi nimi byla skvělá a patrná od prvního setkání, žhavé scény byly opravdu hot.
Souhlasím s názory, že konec by ještě mohl být rozepsaný více. Mě osobně mrzí i to, že jsem se nedočkala většího napětí kvůli nebezpečné práci, kterou Abbie dělala. Vím a chápu, že se autorky zaměřily především na tu erotickou část, ale mohly z příběhu vyštípat daleko víc.
Takže za mě průměr 3⭐️/5⭐️.

Jita160
28.01.2023 3 z 5

Příjemné erotično.... Upřímně musím říct že kdyby se tento celý příběh odehrával v džungli tak by mě to asi nevadilo tam to prostě mělo šťávu a jiskru.
Temný a komplikovaný muž,který zažil stroskotani v džunglí s reportérkou Abbie...si uvědomuje jak je jí posedlí.
Zatáhne ji do svého světa v Hollywoodu ,který skrývá nejedno tajemství.
Co je to jako za konec????

johana3160
18.04.2022 4 z 5

Ok, neubranim se “srovnani” s 50 odstiny. I kdyz srovnani je ponekud prehnane. Kniha ma pouze spolecny zanr, jinak 50o. dost pokulhava. Mam rada e.knihy s pribehem. Tady byla erotika i pribeh, bohuzel se autorky snazily do pribehu toho narvat moc a neni tim padem vyuzit plny potencial, jednotlivych prvku. Pozitivni je, ze kniha neni zdlouhava a dej vetsiny plyne velmi rychle. Neni to nejlepsi, co jsem cetla, ale ani nejhorsi.

Blanka29
06.03.2021 3 z 5

Dalsi kniha, ktera se svezla na popularite 50 odstinu, na coz se musi ctenar pripravit nebo se presunout k jine knize. Oproti 50 se mi pribeh zdal vice propracovany a neni zameren jen na sex....

AKO
17.11.2020 5 z 5

Romantika na jeden večer

Domča153
08.06.2020 2 z 5

Když pominu tu podobnost s 50OŠ, co ten useknutý konec? Kniha má opravdu slibný začátek ale pomalu to jde pak z kopce. Autorka se podle mě pokoušela do knihy narvat co nejvíc věcí a né všechny zvládla dotáhnout do konce. Ztroskotání, špatné vztahy s rodinou, BDSM, špatná minulost, nebezpečná práce/zajímavý případ... Je dle mého názoru na knihu o zhruba 380 stránkách proste moc.

Myška43
03.03.2020 4 z 5

Pro mě velmi zajímavý příběh. Doporučuji, stojí za přečtení, pokud máte rádi tento žánr.

magdalena2377
05.02.2020 5 z 5

Nádherné

Jája92
09.01.2020 3 z 5

Obsahuje spojlery ...









Kniha se mi zpočátku líbila a to dost, obzvlášť část "džungle". Nechybělo tam napětí ani poutavé dialogy. Ze začátku se scéna v jeskyni zdála být velice vzrušující, jenže Abbie si tam v jednom!! odstavci dost protiřečí. Nejprve odsoudí ty, kterým se výprasky líbí a vzápětí dosáhne orgasmu, když ji Jack vyplácí jako malou holku?! Opravdu si autorka myslí, že žena, která to nikdy nevyzkoušela, se dočká ohromujícího orgasmu jen při vyplácení rukou? Blbost!
Kniha obsahuje spoustu zarytých klišé o BDSM zaměřených lidí. Spoustu věcí je jako přes kopírák u 50 odstínů šedi, evidentně autorky čerpaly ze stejného porna :-D
Například smlouva, na co jím byla, když ji Abbie nepodepsala?! Neměli domluvenou stopku, u někoho, kdo SM nikdy neokusil?!
Stejně tak scéna s análním vibrátorem, pochybuji, že by ve skutečnosti žena něco takového snesla, když to předtím nezažila, jakoby se o nic nejednalo, nehledě na to, že se zničehonic ztratil ze scény.
A samozřejmě obsahuje stokrát omílánou klasiku od vanilek aneb svázat, trochu seřezat a pak oš****. To je přece BDSM!Ha, ha...

malazluta
18.06.2019 3 z 5

Začátek dobrý, ale po zbytek knihy jsem se nudila.

Šíla
25.04.2018 3 z 5

Začátek mě bavil, hlavně ta část kdy byli v džungli. Ale ten useknutý konec??? :-/

haWranka
02.03.2018 3 z 5

Taková blábolivá blbost. Odreagování na jedno, dvě odpoledne. A milostné scény nejsou zas tak hrozné :) Co knihu hodně shodilo, to byl konec. Velmi useknutý, Jackova minulost nedořešená. Jako kdyby to autorku už přestalo bavit...

IvankaM
16.09.2017 3 z 5

Jako bavilo mě to, ale je to neuvěřitelná blbost.
Docela dost přitažené za vlasy a silně mi to připomínalo 50 odstínů.

1259
25.08.2017 5 z 5

Velmi hezký příběh plný erotiky. Víc dodat nelze. Prostě super.

jaja10
14.08.2017 3 z 5

Jako jo i ne. :-) Ale asi víc ne.

MíšaS.
01.05.2017 3 z 5

Čte se dobře, je to taková klasická oddechovka.

Mellisek
29.09.2016 2 z 5

Kniha neurazí ani neosloví.Polovina knihy jde v celku dobře,ale pak to klesá škoda. I když kniha je jako oddechovka super

kik68
12.07.2016 4 z 5

Začátek skvělý, po návratu do města byl děj nadočekávání jasný, ale i tak jsem se při některých pasážích nasmála.