Pláž v Chorvatsku

Pláž v Chorvatsku https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445073/bmid_plaz-v-chorvatsku-2ue-445073.png 4 1501 332

Odplujte do krásného Chorvatska za letním sluncem, třpytivě tyrkysovým mořem a romantickým příběhem, který nedokážete odložit, dokud ho nedočtete! Maddie je milá a rozumná třicetiletá žena, ale má i svou bohémskou stránku: vystudovala dějiny umění a chtěla by se prosadit jako výtvarnice. Zatím neměla štěstí, je bez peněz, a tak přijme nabídku letní brigády: bude pracovat jako hosteska na luxusní jachtě v Chorvatsku, na které se plaví parta přátel z módní branže. Práci jí dohodila kamarádka Nina, jejíž bratr Nick je jedním z hostů na lodi. Pochází z úplně obyčejné farmářské rodiny, ale teď chodí s modelkou Tarou, se kterou se seznámil, když na jeho farmě probíhalo focení módy. Maddie se snaží obstát v roli hostesky a vyhovět zhýčkaným hostům, jenže arogantní Tara jí to moc neulehčuje. Mezi Nickem a Tarou to začíná pomalu skřípat, přece jen pocházejí každý z jiného světa. O Maddie se zajímá jeden z hostů, hezký a bohatý Simon, který oceňuje její výtvarný talent a plné křivky – myslí to ale upřímně? Zároveň si Maddie uvědomuje, že se jí čím dál tím víc líbí Nick…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Cosmopolis
Originální název:

The Secret Cove in Croatia , 2019


více info...

Přidat komentář

katka.oo
31.03.2024 4 z 5

Pláž v Chorvatsku - další ze série Romantických útěků - další skvělé příjemné nenáročné čtení a krásné prostředí chorvatských ostrovů, těším se na příští útěk na Island :-).

Dandy1
27.03.2024 3 z 5

Čas od času potřebuji pohádku.


hzd
26.03.2024 5 z 5

Zatím první kniha od této autorky. Moc se mi líbila, úplně jsem se viděla v Chorvatsku na palubě jachty.

Kniholapka
24.03.2024 4 z 5

Atmosféra léta, tepla a pohody z knihy přímo čišela. Kniha mě lákala k přesunu na pláž a skoro jsem cítila vánek na tváři. Řekla bych klasická a skvělá Julie Caplin, jak ji máme rádi.

Evkaha
20.03.2024 4 z 5

Jako vždy pohodovka, která plní svůj účel.

Michelleee
07.03.2024 5 z 5

Oddechové, milé čtení. Bylo super číst o místech, které moc dobře znám.

jana-cisarova
22.02.2024 4 z 5

(SPOILER) Knihu jsem si vybrala v rámci čtenářské výzvy. Velice dobře se četla, byla zajímavá od samého začátku. Střídaly se v ní cestopisné zážitky, život bohatých lidí na exkluzivní jachtě, osobní zkušenosti mladé ženy Maddie, která se na krátkou dobu stala členkou pomocného personálu na luxusní lodi.
Mezi šesti zámožnými hosty byl Nick, bratr její kamarádky Niny, která jí tuto práci na poslední chvíli dohodila. Maddie měla za sebou ukončení univerzity uměleckého směru a pokoušela se prosadit se svými obrazy v londýnské galerii. Když neměla úspěch, vzala s povděkem i práci na lodi na pobřeží Chorvatska.
Mezi hosty byly dvě rozmazlené a těžko přizpůsobivé modelky, se kterými měla hodně práce a nepříjemností. Pokoušel se o ni Simon, jeden z bohatých hostů, ale zavčas poznala, že jeho zájem není upřímný. Víc a víc se přátelila s Nickem, který byl na lodi jako partner modelky Tary.
Konec byl předpokládatelný, ale jako romantická odpočinková četba se mi kniha líbila.

leny.wood
10.02.2024 5 z 5

Seznámení se s Chorvatskem, ukázka povrchnosti některých lidí a pokřiveného charakteru v kontrastu s hodnou Maddie a naivním Nickem. Všichni víme, jak to skončí a právě proto to čteme a milujeme. Julie Caplin to se slovy umí a prvoplánový příběh vám naservíruje postupně, mile, s pár napínavějšími okamžiky, které v pravé romanťárně nesmí chybět.

DeniseMarini
07.02.2024 4 z 5

Jako vždycky pohodové čtení, příjemné připomenutí letních dní během zimy :-).

MaggieR
06.02.2024 3 z 5

Milé, odpočínkové ale nie úplne môj štýl.

Mikanadeta
04.02.2024 5 z 5

Moje druhá kniha od autorky ze série. Skvěle a čtivě napsáno, místy napínavé okamžiky, díky kterým jsem knihu opravdu jen nerada odkládala když jsem třeba musela do práce. Romantický příběh, kde vše dopadlo, jak jsem chtěla. Úžasně popsaná místa, pláže, města, památky. Jako bych tam byla, vše jsem si dokázala dobře představit. Dávám si všechny zbylé knihy autorky z různých míst světa na svůj Wish list a určitě chci mít všechny :-)

Mruskulka
04.02.2024 3 z 5

No teda, to byla slaďárna :) Vrátila jsem se do mých -náct :) Velmi pohodové čtení, ale realita je úplně jinde :) Tuhle knihu bych si klidně přečetla právě někde na pláži. Je to první kniha autorky, koukám, že jich napsala mnohem více, možná ještě po nějaké sáhnu.

blebuska
01.02.2024 4 z 5

Pohodová odpočinková kniha nejen pro letní dovolenou v Chorvatsku :)

HH77
27.01.2024 3 z 5

Má prvni kniha této autorky, kterou jsem četla v rámci čtenářské výzvy. Příjemná, pohodová kniha, skvělá k odreagování. Jiná díla autorky jsem nečetla, tak nevím, zda je dílo lepsi či horší než jiné. Ale řekla bych, že to není nic, co vybočuje z řady autoru píšící podobná díla. Dávám tři až čtyři hvězdičky.

Avila
23.01.2024 3 z 5

Knihy od autorky mám moc ráda a beru je jako skvělé odpočinkové čtení ale tento díl mi bohužel zas až tak nesedl....
Hodně mě tam iritovala fiflena Tara... a nějak jsem si příběh neužila jako předešlé....

Petass
22.01.2024 2 z 5

Nevydržela jsem a vzala do ruky další díl. Tento mě bavil o něco víc díky novému schématu dovolené na lodi. Bylo to fajn, ale autorka využívá i tady mechanismy úplně mimo realitu. Meddie například po půl hodinové instruktáži může řídit silný motorový člun a vozit hosty?! Tak to těžko! Podobných berliček by se našlo... je to zábava a to je důvod proč její příběhy čtu, odpočinu si u nich, ale věřit jí je nedokážu. Škoda. Na hory či k vodě fajn.

Didi15
22.01.2024 5 z 5

Parádní , tohle mě bavilo, už bych jela na dovolenou :)

Niki.N
12.01.2024 4 z 5

Tenhle díl ze série se mi zatím líbil nejvíce. Autorka krásně popsala místa v chorvatsku,že si ty nádherné pláže a zákoutí dokázal představit. Doporučuji k přečtení, super oddechovka

Parwana
06.01.2024

Super oddechovka k moři, moc se mi to líbilo.

4xbabča
31.12.2023 5 z 5

Příjemné čtení v prostředí nádherného Chorvatska u moře, krásných pláží a návštěv některých měst a ostrovů, s příjemnou prazdninovou atmosférou. A i byl příběh byl opět čtivý, hlavní hrdinka Maddie sympatická, šikovná a zdatně odolává různým problémům, které zažívá na luxusní jachtě. Kniha se mi moc líbila a určitě ji doporučuji k přečtení.