Trávník zkázy

Trávník zkázy https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497341/bmid_travnik-zkazy-rWl-497341.jpg 2 2 2

Plants vs. Zombies série

< 9. díl

Halloween, masky, sladkosti a samozřejmě zombie! S blížícím se koncem října se v městečku začínají na jednotlivých trávnících objevovat nejrůznější udělátka a podivuhodná stvoření. V městečku je Halloween nocí plnou zábavy, kde každý v kostýmu je všude vítán, Zomboss ale nemá klidu. Chce najít starodávný dokument, s kterým by mohl Halloween změnit na nový svátek: Trávník zkázy. Zomboss na každičký trávník v městečku umístí speciální past a ještě speciálnější zombie, proto se mu budou muset cvok Dave, Patrice, znalec halloweenských sladkostí Nate a samozřejmě odvážné rostliny postavit v řadě soutěží o nejlepší kostým, nejlepšího kuchaře a mnoha dalších. Bláznivá zábava plná sladkostí, převleků a Zombossových úskoků může začít!... celý text

Přidat komentář

Majrek
16.04.2024 2 z 5

Plně se ztotožňuji s předchozím hodnocením... Vůbec to nemá příběh, je to v podstatě slátanina různých momentálních asociací - jako když si prohlížíte desetivteřinová videa na Tiktoku... Dávám milosrdnější hodnocení jen kvůli kresbám, které nejsou odfláknuté, a také kvůli skutečnosti, že synovi se to "trochu líbilo"... :)

hippiesak
05.10.2022 1 z 5

Omlouvám se předem všem fanouškům této, pro někoho jistě zábavné, ságy. Ke mě se dostal až nyní tento 8.díl, ale jako sorry, je to pěkná hovadina :))) Grafika za mě nic moc, slabota a děj je totální blbost :)))) Jediný důvod proč dávám aspoň 1 hvězdičku je slovo "MOZKY" :))) děcka to bavilo, ale mě ne, další díly vyhledávat fakt nebudu a pokud se to doma objeví, přenechám tentokrát již jen dětem ;)


Autorovy další knížky

Paul Tobin
americká, 1965
2015  85%Skleněný dům
2016  78%Liščí děti
2017  84%Prokletí vran
2021  88%Chlad
2015  78%Trávogeddon

Kniha Trávník zkázy je v

Přečtených2x
Knihotéce2x
dalších seznamech1x