Plachá nevěsta

Plachá nevěsta https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/241464/bmid_placha-nevesta-241464.jpg 4 14 2

Bantam Romance série

< 18. díl >

Romantický milostný příběh odehrávající se převážně v Indii. Mladý důstojník Kelvin Ward se dostane do finančních potíží. Může dostat pohádkovou půjčku pod podmínkou, že se ožení s křehkou a dojemně nezkušenou dívkou. Kelvin přijímá a právě cesta do Indie poskytne jemu i jeho mladé ženě nesčetně příležitostí ke sblížení. Pak přichází nečekaná zpráva...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ivo Železný
Originální název:

The Frightened Bride , 1975


více info...

Přidat komentář

Alinois
26.01.2018 5 z 5

Moc hezká kniha a dobře se četla. Je vidět že osvědčená zápletka svatby z donucení se jeví jako zajímavý a osvědčený tah na branku :)

reader.007
14.10.2015 3 z 5

A jdeme na další Cartlandku, takže růžové brýle nasadit TEĎ!

Vítejte v Indii! Ale ne té obyčejné, přelidněné a špinavé, alébrž v zemi květů, vůní, barev, krásných žen, servilního služebnictva i šlechty a hlavně Barbary Cartlandové, kde lidé, vstávaje, lehaje, žehnají dni, kdy noha okupantů po prvé vstoupila do jejich držav.

To čubrníte, co? A tentokrát jsem to zvládla i bez spoilerů, ovšem abyste nebyli zklamáni, jeden citátek: "...nebyla vůbec jako průměrná anglická děvčata, která jsou sebevědomá, nedají si nic vymluvit a myslí si, že je Bůh poslal na svět jako dar lidstvu." No není ta Barbara k sežrání?