Placen za život 2

Placen za život 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/440641/bmid_placen-za-zivot-2-Od1-440641.png 4 7 5

Placen za život série

< 2. díl

Země a Regis 1 mají společného jmenovatele a tím je Cestovka. Božská cestovní kancelář, která určuje, kdy se kdo a kde narodí. Teď je na řadě Kmitko. Podaří se mu odbourat veškeré karmické dluhy, co má na Regis 1 nebo je to nemožné? Druhé pokračování tohoto originálního příběhu vám nabídne opět pohled do Kmitkovy duše a nejen to. Spolu s Leou a Pavlem též budou čelit nejednomu zádrhelu, který se na ně už chystá. Kmitko, tvor nepoddajný a tak trochu trucovitý, bude mít zas o čem přemýšlet, a že toho nebude zrovna málo...... celý text

Přidat komentář

Čand@
23.07.2023 3 z 5

A čo bude ďalej? Pripadám si, akoby som začala sledovať v telke nejaký seriál, ale producenti kvôli nízkej sledovanosti už nenatočia ďaľšie diely. Ale čo my, čo sme to sledovali a sme zvedaví, ako sa to celé vyvŕbi?

jitulik
12.07.2020 5 z 5

Velmi poutavé čtení, plné humoru, ale i k zamyšlení. Svět v podání malého miminka od okamžiku zrození až po první krůčky. Líbila se mi postava dědy, který miminko zasvěcuje do tajů života . Už se těším na další pokračování .


hana4710
01.05.2020 4 z 5

Opět jsem přečetla díl jedním dechem, i když je podobný, tak je jiný. Umně je do děje vkládán běžný život mladé rodiny s ditětem. Možná mi tam chybí jen to, jestli se Katka naučila chodit, což bych si přála. Jen po prvním díle jsem čekala díl ještě bombastičtějši a uzavřený happy endem. Děkuju byl to hezký čtenářský zážitek.

IvčaB2
30.04.2020 4 z 5

Přečteno během jednoho odpoledne, můj dojem ...z nadhledu ... Úsměvně pojaté pohledy na miminko maminkou a miminkem samotným- být duší mimozemšťan a poprat se s tím vším...k tomu prostě potřebujete ducha ... Tak třeba bude i další pokračování...

marketa6430
26.04.2020 4 z 5

Druhý díl je ještě lepší než ten první. S prvním dílem má společného hlavně to, že se dá opět přečíst jedním dechem. Čtivé, poutavé, plné zvláštních výrazů :D např. orodit nebo mourovatá bábovka :D, plné osobitého humoru. Pohled na první měsíce dítěte z jiného úhlu pohledu. Tenhle román je důkazem toho, že i esoterika a duchovno se dá pojmout s humorem a nadhledem.