Pivrncovy fotbalový pecky

Pivrncovy fotbalový pecky https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/103264/pivrncovy-fotbalovy-pecky-103264.jpg 3 7 1

Zapomeňme na chvíli na každodenní starosti a pojďme se pobavit na fotbal s Pivrncem. A můžeme přitom držet palce české fotbalové eprezentaci na mistrovství světa v Německu!

Terva
Terva
13.02.2023 5 z 5

CELNICE:
„Nikomu ani muk . . .
pašuju do Německa
budoucí
mistry světa!“

„ . . . červená je tráva, fotbal to je hra!“

Navštívil jsem jeden antikvariát v Nuselské ulici. Sháněl jsem knihu od pana Černého „Kejda“. A protože jsem nechtěl, nebo se styděl, spíš mi to bylo blbý, koupit si jen jednu knihu, vybral jsem si pár knih k tomu „velkému“ nákupu. Pivrncovy fotbalový pecky zas nebyly tak náhodnou koupí. Právě totiž začal nový ročník České fotbalové ligy a tak to byl nákup, tak říkajíc „od věci.“ Ostatně, proč se po těch všech sci-fi a hororů trochu nepobavit, i když fotbal sám o sobě je také někdy horor.

Citát: Od zítřka jste zas moje jednička, Pivrnec . . . (ti dva fotbalisti) začnou hrát a extraligu už tady budete chlastat jen vy.

Hned obal knihy a vtip bezeslov o výměně dresů mezi fotbalisty, určitě spoustu čtenářů a nejednoho sportovce, rozesměje. Je tu trochu problém s citáty. Jsou to vlastně doplňky ke kreslenému vtipu. A tak vám zprostředkuji jen půlku celého vtipu. Když budete chtít vědět, ke kterému fóru ten citát patří, musíte si pořídit tuto knihu. Obsahově je tam dost narážek na „kapříky“. Kniha těchto kreslených vtipů vznikla v roce 2006. Tak že narážky na úplatky a Karla Kapra jsou tu ve velkém přečíslení.

Citát: ROZHODČÍ PŘI ÚVODNÍM VÝKOPU: . . . a chcete vědět, jak to dopadne, nebo se necháte překvapit?

Samozřejmě, že je tu i spousta sexu, nahotinek, paniček i šlapek a kopaček.
Na každé straně jsou dvě kreslené anekdoty, (někdy je i celostránková výjimka) tak že každé otočení listu znamená další veselí a radost ze zajímavých situací, gegů nebo humorných konců. Těžko vybrat nejlepší či nejhorší vtip. Každému se bude líbit něco jiného. Komu nesedne jeden vtip, ten zas sedne druhému čtenáři, a pak se to může otočit, stejně jako skóre při fotbalu. Osobně už jsem některé Urbanovo fóry viděl nebo jsem snad dokonce už tuto knihu někdy četl, ale jako celek je to pohodička, paráda, góól a hurá!!!!

Citát: Úspěchu jsme podřídili vše – hráči přešli na vegetariánskou stravu . . . žrali trávu z hřiště!