Zachraň mě láskou

Zachraň mě láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138189/zachran-me-laskou-138189.jpg 4 22 4

Růžová kolekce série

< 2. díl >

Když balkánský kníže požádá královnu Viktorii, aby mu poskytla anglickou nevěstu, její volba padne na krásnou Lavinu. Dívka se však rozhodne s nepřízní osudu bojovat, a aby si zlého knížete nemusela brát, vymyslí dokonalý plán. Královně a celému světu namluví, že už je zasnoubena - s markýzem z Elswicku, mrzoutem, který nesnáší ženy. Markýz s celým plánem překvapivě souhlasí a spolu s Lavinou a jejím otcem prchá do Skotska navštívit dívčiny příbuzné. V krásné přírodě Vysočiny se však dívka do markýze zamiluje doopravdy. Naivní Lavina však ještě neví, proč se jí markýz ve skutečnosti rozhodl pomoci.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Romány , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

Love in the Highlands , 2004


více info...

Přidat komentář

Ála1968
21.04.2023 4 z 5

Super, konečně zase jedna od autorky, která měla děj,romantiku,padoucha a hlavně se to dalo číst.Moc se mi to líbilo.

MonicElli
29.07.2018 4 z 5

Oddechovka, kniha se pěkně se četla, je zde poznat vypsaná ruka spisovatelky. Klidně bych přidala více stránek.


MinaHawke
26.04.2016 5 z 5

Krásnou Lavinii postihne krutý osud a to ten, že by se měla provdat za muže, kterého nezná a který nemá zrovna dobrou pověst. Za každou cenu se tomu sňatku snaží zabránit, že ji nezbývá nic jiného než požádat o pomoc markýze Elswicka, který je zatvrzelý vůči ženám, kvůli jedné, která ho zklamala. Společně s Laviniiným otcem vymyslí plán se zásnubami. Když se objeví zlotřilý kníže Lavinie si uvědomí, že markýze miluje, ale miluje ji i on? Zachrání ji?

modranka
26.02.2014 4 z 5

Knihu som hodnotila iba z pohľadu diel B. Cartlandovej. Nie je to nič prevratné, medzi jej prácami priemer. Pekná oddychová literatúra na jeden večer. Prečítate, zabudnete, ale keď sa k tomuto príbehu vrátite, zistíte, že ho máte uložený niekde vzadu v hlave. :-) Asi je to tým, že sa autorka nemusí opierať o sexuálne scény a vnútorné monológy, ale pekne sa drží príbehu.