Cestou ke štěstí

Cestou ke štěstí https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/31024/bmid_cestou-ke-stesti-gil-31024.jpg 4 19 3

Růžová kolekce série

< 28. díl >

Martina ví, že ji sir Hugh Faversham obdivuje, ale sama si svými city není jistá. Cítí však, že se k němu kdykoli může obrátit o pomoc. A tak když ji přítelkyně Harriet prosí, aby jí pomohla vykroutit se z nechtěné svatby, předloží Hughovi svůj plán. Uspořádají svatební obřad, ale na poslední chvíli na Martinino místo nastoupí Harriet. Všichni budou zmateni a oni uprchnou na Hughově jachtě a počkají, až se věci usadí. Hughovi sice hrůzou stávají vlasy na hlavě, ale nedokáže Martině nic odmítnout. Vše jde podle plánu a nakonec se k nim na jachtě ještě připojí Hughův mladý přítel, jenž je Harrietou značně přitahován. Martina, když pozná Hugha blíže, si je nyní svou láskou jista, a vše je zdánlivě na dobré cestě, než na ně dopadne stín jejich hloupého počínání - Hugh je vázán manželstvím s Harriet a zdá se, že se budou muset navždy rozejít. Je však možné ještě vše napravit?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Journey to Happiness , 2007


více info...

Přidat komentář

Ana72154
19.10.2022 2 z 5

Za mě mohu říci, že kniha se mi zdála trochu víc padlá na hlavu svým dějem. Od zápletky až přes mluvu mezi postavami.

modranka
18.02.2014 odpad!

Tak toto bola fakt totálne nelogická kravina! Plne súhlasím s tým, čo napísala PomenkaPrvi. To nestálo ani za jednu hviezdičku. Škoda času na čítanie.


PomněnkaPrvní
16.02.2014 odpad!

Ne, ne, a ne. To se opravdu číst nedá. Větší slátaninu jsem nečetla. Trpěla jsem celých 65 % knížky, pak jsem to vzdala a nedočetla. Dialogy ubohé, hrdinové dost plitčí, muži nemužní a slabošští. Nejhorší je zápletka. Takovou blbost snad paní Cartland nemůže myslet vážně. "... všichni se smáli a jí se zdálo, že moře se směje spolu s nimi..." a podobných nesmyslů už jsem měla dost. Je to první kniha od této autorky. Dám jí ještě šanci s nějakou jinou knihou. Ale pokud někdo píše tak jednoduše a stupidně, obávám se, že to v jiných dílech nebude lepší.