Cesta za láskou

Cesta za láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/187574/bmid_cesta-za-laskou-wHZ-187574.jpg 4 30 6

Růžová kolekce série

< 7. díl >

Krásná Rowena moc dobře ví, že ji její bohatý a ambiciózní otec chce provdat za muže s titulem, sama se však touží provdat z lásky. Když se u nich doma začne nápadně často objevovat vévoda z Wenfieldu, jehož dívka nesnáší, zdá se, že je její osud zpečetěn. Ukáže se však, že ani vévoda nemá touhu se ženit, a tak se dvojice mladých lidí rozhodne, že vezme své štěstí do vlastních rukou. Spolu s několika dalšími přáteli odjedou na romantickou plavbu po Středozemním moři a doufají, že právě na vlnách objeví svou opravdovou lásku. Celý plán se však zhroutí jako domeček z karet, když krásnou Rowenu unese sultán a uvězní ji ve svém harému. A právě v tu chvíli dívka pochopí, že její srdce už dávno někomu patří… Uvidí ještě někdy svou skutečnou lásku, nebo zůstane na věky věků zajatcem?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

The Ship of Love , 2005


více info...

Přidat komentář

liletka_a
09.02.2017 2 z 5

Z této knihy jsem trošku na vážkách, sice přečtená během jednoho dne, ale.. Začátek perfektní, opravdu jsem se začetla, líbilo se mi jak se Rowena a Marek hašteřili, tak trochu jsem doufala, že to udrží alespoň do půlky na této vlně, ale na můj vkus se až příliš rychle ''skamarádili''a tím tomu vzali ten šmrnc. O tom konci vůbec nemluvím, takže nebýt sultánova únosu, tak by zřejmě oba hlavní hrdinové zůstali kamarádi do konci života? :D Navíc už dlouho jsem na pusu nečekala až do konce knihy.. ;)

Licie84
12.03.2016 2 z 5

Mě ta kniha nudila dočetla jsem jí jen tak tak. Chyběla mi tam romantika a konec byl schrnut na pár stránek. Proto jen dvě hvezdy...


MinaHawke
18.11.2015 5 z 5

Velmi se mi líbila. První setkání Roweny a vévody nedopadlo moc příjemně, spíše naopak. Rowena ho nemohla ani vidět a když je potom chtěl její otec dát dohromady, tak tomu nasadil korunu :) Bavila jsem se, ale jak už tu bylo zmíněno, pár stránek navíc by neuškodilo.

Madame R
05.04.2015 2 z 5

Příběh se mi moc líbil a děj rychle ubyhal jen me trochu mrzi , ze konec přišel moc brzo, klidně bych četla dal.

Aracely
16.03.2015 4 z 5

Hezká kniha . Mě se vždycky líbí když se hl.hrdinove nesnáší :-D A bavila jsem se tím, co Rowena tropila za kousky :-) Ale z mého pohledu tam něco chybělo. Chyběla mi tam romantika .
Zajímalo by mě, jestli tuhle knihu už psal její syn. A proto tam ta romantika chybí...

Nevíte to někdo ?

reader.007
16.01.2015 3 z 5

Není to tak nemastné a neslané jako moje předchozí Cartlandka (díky počáteční vzájemné averzi hlavních hrdinů), nicméně i zde se nachází pár směšných pitomostí které vlastně jen umocňují půvab knížky. Třeba když (pozor, přichází spoiler) otec hrdinky ztrácí řeč neb, cituji: "neví jak své nevinné dceři vysvětlit, že je princ (z Walesu) notorický záletník, který opouští svoji choť při každé příležitosti". Jelikož je celá kniha o štvanici na budoucí manžely, je nevinnost jakékoliv zde zmíněné dívky otázkou čistě řečnickou.
Je ale třeba vyzdvihnout i pozitiva, takže ačkoliv je dílo autorky někdy až nesnesitelně naivní, zde si připustila realitu blíže k tělu a uznala, že život v harému nebyl pro jeho obyvatelky žádným splněným snem.