Pilot playboy

Pilot playboy https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/474670/bmid_pilot-playboy-Piy-474670.jpg 4 527 91

Drzý bastard série

< 3. díl >

Kdybyste si měli vybrat peníze, nebo lásku, co byste zvolili? Možná jste si právě odpověděli a říkáte si, že je to snadné rozhodnutí. Ale pro mě není… Zmínila jsem se, že jde o spoustu peněz? Potřebovala jsem vypadnout z domova, abych si to pořádně promyslela. Takže jsem vyrazila na letiště a v baru jsem v katalogu hledala, kam poletím. Bylo mi to fuk. Vedle mě se usadil fakt sexy kluk a dal se se mnou do řeči. Hezky se s ním povídalo, jenže neměl moc času a za chvíli zmizel. Myslela jsem, že už ho nikdy neuvidím… Osud se mnou měl ale jiné plány. Když jsem nasedla do letadla do Ria de Janeiro, ohlásil se z kokpitu jako kapitán! A ještě větší překvapení mě čekalo po přistání. Carter byl nebezpečně přitažlivý a táhlo mě to k němu jako k magnetu. Strávila jsem s ním pár dní, vzal mě na výlet kolem světa. Byl milý, laskavý a zábavný… ale provázela ho pověst pilota-playboye, před nímž žádná letuška nebyla v bezpečí. Nevěděla jsem čemu věřit. Byl pro mě jako droga, stávala jsem se na něm závislá… nemohla jsem se ho jen tak vzdát. Těch pár dní s ním byla vzrušující jízda. Jenže všechno musí jednou skončit…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Playboy Pilot , 2016


více info...

Přidat komentář

Lee7
30.03.2024 3 z 5

Popravdě jiné díly mě víc vtáhly do sebe. U příběhu jsem nesouznila, ale autorky mám ráda a příběh jsem si nenechala ujít. Vtipné a dramatické části a nebýt osudu :)

Iva B.
29.03.2024 2 z 5

Bohužel, tady se mi teda autorky vůbec netrefily do noty.. vůbec mě to nebavilo a trochu jsem i bojovala s tím, jestli to dočíst.. holt pokaždé není posvícení...


LenkaStr
10.03.2024 3 z 5

Když nic nečekáte, nakonec jste příjemně překvapení. A přesně to se mi, vzhledem k nízkému hodnocení, stalo s touhle knihou. Jako takhle: perla to rozhodně není, Bastard i Kravaťák mi sedli mnohem víc, ale i tak jsem si tuhle přeslazenost užila víc, než jsem čekala.

Books_by_Dee
23.01.2024 3 z 5

Vlnu mé lásky k sérii Drzý bastard zastavil Pilot playboy, ale už podle hodnocení na DK věřím že čtvrtý a pátý díl mě k lásce navrátí. Bohužel u třetího dílu se musím zastavit a konstatovat, že mě asi jako vícero lidem nesedl. Nesedl mě hlavně překlad do češtiny – s některými výrazy jsem opravdu bojovala. Ze začátku mě děj fakt chytil, čekala jsem se něco jako Úlet na dva týdny – protože i tohle byl takový úlet, celkově s cestováním do začalo být zajímavé a pak to tak nějak ztratilo své kouzlo.

Kendall na letišti potkává pilota Cartea a protože stojí před těžkým životním rozhodnutím, rozhodne se dát si menší pauzu a následuje ho do Ria de Janiera. Mezi sebou mají skvělou chemii, ale přesto všechno k žádnému sexu hned tak nedojde. Cartera provází klasické klišé „že spíš s každou letuškou“ (a taky že jo), ale i přesto se mu Kendall nedokáže ubránit.

Nějak jsem se do knížky prostě nemohla začíst, odkládala jsem ji a dělala radši jiné věci, a to u mě není moc časté. Dokonce jsem i uvažovala, že budu hodnotit hůře, ale na závěr sem se docela kousla a začalo mě to zase bavit, jenomže pak přišlo finální drámo a to mě zase naštvalo, ještě víc předvídatelné to být nemohlo.

Měla jsem to s Pilotem prostě jak na houpačce. Takže v závěru to za mě je průměrná 3ka.

Rapeh
16.01.2024 3 z 5

Oddechovou knihu si přesně takto představují. Zvládla jsem přečíst za dvě odpoledne. Pokud člověk hledá knihu u které si odpočine a uteče od reality tak tady neuděláte chybu

Lofda
25.11.2023 3 z 5

Konečně přišel na řadu i tenhle playboy (proč pořád tihle týpci na obálkách? Spíš odradí než zaujmou..)..
Začátek mě bavil moc, mám prostě toulavý boty, létání mě baví a poznávat svět taky. Úplně nejvíc byla návštěva Ria ;-) Hned bych se tam vypravila..
Jenže pak to celé ztratilo šťávu a zdálo se mi to už nějak přeslazené, překombinované, nereálné.. Nemůžu říct, že by mě knížka zklamala, ale bohužel ani nijak nenadchla. Hodnotím půl na půl a časem si ráda od tohoto dua autorek zase něco přečtu ;-)

Sarkak94
11.10.2023 4 z 5

Toto je taková jednohubka, kterou zvládnete na jeden zátah. Je to vtipné, romantické, peprné,se zajímavou zapletkou. Čte se to hezky, tak jako ostatní knihy od této dvojice.
.
Kendall byla v komplikované životní situaci, má "zdědit" peníze, ale musí pro to splnit jednu podmínku. Jenže si nebyla úplně jistá jestli dokáže splnit. Samozřejmě osud tomu nechtěl jinak a v jednom z letištních barů potká Cartera. Ten je typický pilot. V každé zemi má nějakou dívku, nebo ženu. Ale i mezi letuškami je velmi oblíbený. Dokáže se kvůli Kendall změnit? A co Kendall, dá přednost lásce nebo penězům?
.
Oba jsem si moc zamilovala. To co spolu prožívali, bylo milé

mina_harker
10.10.2023 3 z 5

Kdyby Carterovi pořád netrčela jistá část těla, kniha by se bez toho jistě obešla :-) Jinak knížka neurazí, ani nějak zvlášť nenadchne.

Ála1968
30.08.2023 4 z 5

No nebylo to špatné,jen mi Kendall moc nesedla.Přišlo mi ,že až do konce nevěděla,co chce.Sice to zachránil Carter a taky ,že mám pro autorku slabost

Kniholapka
22.08.2023 5 z 5

Kniha mě nadchla. Romantika, jiskření, napětí i konec...Vše toto zažijete pokud vezmete do ruky tento počin oblíbených autorek. Obě postavy mi byly sympatické a jiskření mezi nimi by si přála každá hrdinka..

werunka488
20.05.2023 4 z 5

Mám moc ráda knihy od těchto autorek.
Ale musím uznat že jsem tuto knihu dlouho odkládala kvůli hodnocením, ale opak byl pravdou. Kniha se od samého začátku četla sama a ten děj mě úplně pohltil.

NatálieK.
07.04.2023 4 z 5

Miluju tyto autorky,jen toto asi zatím bylo nejslabší

ve.rena
25.03.2023 4 z 5

Příjemné, oddechové čtení, nic složitého na myšlení.

knihomolkaL
11.03.2023 3 z 5

Příjemná romantická oddechovka s vcelku sympatickými hrdiny a několika hezkými momenty, ale žádné extra nadšení se nekonalo.

MAU256
24.01.2023 5 z 5

Krásná romantická knížka. Carter i Kandall mi sedli hned od začátku, i když jejich láska byla sakra rychlá, no ale proč ne. Líbilo se mi, že se zde autorka malou zmínkou vrátila k Aubrey a jejímu "domácímu mazlíčku", bylo to super. A aby nebyla láska tak jednoduchá, musela zde být nějaká zápletka, která jí alespoň trošku ublíží.

Bylo to hezky čtivé, romantickým dušičkám můžu doporučit.

petraLI
22.12.2022 3 z 5

Přišlo mi to trochu dětinské, po týdnu láska jako trám. Přesto knihu hodnotím jako takovou příjemnou romantickou klasiku.

zp87
14.12.2022 4 z 5

Takový průměr od Penelope a Vi. Drzý bastard se mi líbil ale víc.
První polovina je rozhodně lepší, vzrušující cestování a zážitky z různých míst... Ve druhé půlce bylo pro autorky evidentně nutné vytvořit kolizi, konflikt mezi hrdiny... A jaksi už to nebylo tak poutavé.
V každém případě hlavní hrdina jako pilot - na jednu stranu klišé, na druhou vůbec (většinou jsou hrdinové podnikatelé, ředitelé, majitelé firem a podniků, že jo). Bylo to sexy.

Damonka12
10.10.2022 5 z 5

Tak tohle bylo moje. Prostředí letectví a k tomu skvělá romantika a erotika. Za mě jedna z nejlepších knih od těchto autorek.

Michelleee
07.10.2022 5 z 5

Hezký a čtivý příběh. Pilot Carter byl super, Kendall byla hodně odvážná. V knize se podíváte na hezká místa a dozvíte se docela zajímavosti. Aspoň pro mě to byla novinka. Například zmínka v Riu. Brazilci každý večer tleskají, když slunce zapadne za kopce za městem. V Dubaji nesmíte projevovat žádné veřejné náklonnosti. Žádné líbání, alkohol, nebo spolu být ubytovaní, když nejste manželé. Spoustu věcí se tu řeší soudem a vězením. Opět zmínka kozy z DB.

Marci_Vaj
20.09.2022 5 z 5

Po delší době jsem opět zvolila tyto autorky, nelituji :) Pěkný příběh, místy mimo realitu, ale proč ne :D O to tu přece vůbec nejde ;)