Krvavé hry

Krvavé hry https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/317318/bmid_krvave-hry-c7t-317318.jpg 4 24 6

Student prestižní školy Bell & Wakefield Gregory Hesse si vezme dobrovolně život a své trápení ukončí kradenou zbraní. Jenže Gregoryho rozrušená a zhroucená matka poručíku losangeleské policie Peteru Deckerovi tvrdí, že synova smrt nebyla žádným impulsivním činem zoufalého mladíka! Hesseho sebevražda vnese do domácnosti Petera a jeho ženy Riny nervozitu. Vzali pod svá ochranná křídla nadaného patnáctiletého klavíristu Gabea Whitmana, syna psychopatického zabijáka a majitele nevadských nevěstinců, a Decker si najednou uvědomí, že o tomto do sebe uzavřeném chlapci žijícím pod jeho střechou neví vůbec nic. Co když i on má problémy, které by mohl řešit podobným způsobem? Co když zdědil po svém otci násilnické sklony? Teprve až druhá sebevražda – tentokrát dívky ze stejné střední školy, již navštěvoval Gregory – přivede Deckera a jeho detektivy na temnou stopu zvrácené loajality a závislosti… na stopu chladnokrevné skupiny privilegovaných středoškoláků s šokující zálibou pro zbraně a násilí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Blood Games , 2012


více info...

Přidat komentář

de6978
25.09.2023 4 z 5

První polovina knihy nudnější, ve druhé polovině se to rozjelo.
GABE talentovaný student se zamiluje do Yasminy. Šikanující školní parta ale překazí jejich milostné dobrodružství ...

Zůstanou nakonec Gabe a Yasmine? A budou potrestání všichni z šikanujícího školního kroužku?

Kateřina259
04.04.2022 4 z 5

Upřímně, u této knihy jsem čekala, že se dočkám strašně napsané detektivky, ale opak byl pravdou. Milostná linka dodala příběhu na váze a díky ní je kniha podstatně lepší. Musím uznat, že chvilkami to bylo i napínavé, takové příjemné oddychové čtení.


čef
14.04.2021 4 z 5

Mnoho scén je pro mne zbytečných. Hodně se v nich sdělují hluboké věci o lásce, věrnosti atd. Kriminální zápletka je také nějaká nedotažená, některé věci se pitvají, pak se naopak podstatné věci zamlčují. Sem tam má kniha potřebné napětí, některé scény jsou vzorové. Celkově pro mne tedy nevyrovnaný výkon, ale hodně čtenářů bude rozhodně velmi spokojených.

Pauline23
20.11.2020 4 z 5

Po náročné četbě je to oddych. Vše tak hezky plynne a zapadá, posledních 100 stran se čte samo. První kniha od autorky.

GuitarPhil
15.07.2020 5 z 5

Skvěle napsaná detektivka, příznivce tohoto žánru jistě nezklame - spíše naopak.

kneslova
14.02.2017 5 z 5

Tato kniha se mi četla velice dobře, a tak dobře, že volím mezi 5 a 4 hvězdičkami. Je to taková románová detektivka, bravurně napsaná.