Případ zelenooké sestřičky

Případ zelenooké sestřičky https://www.databazeknih.cz/img/books/98_/98132/bmid_pripad-zelenooke-sestricky-fpp-98132.jpg 4 18 3

Perry Mason série

< 42. díl >

Krásná zelenooká žena s dlouhýma nohama to obvykle mívá u mužů lehké… Zdá se, že jejímu kouzlu podlehne i slavný advokát Perry Mason, který je ochoten kvůli své klientce riskovat i překročení zákona. Jak se Perry Mason nakonec zachová?

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Melantrich
Originální název:

The Case Of The Green-Eyed Sister , 1953


více info...

Přidat komentář

tinka1974
04.11.2021 4 z 5

Tak tohle byl klasický Perry Mason. Před dvaceti lety má oblíbená četba. tentokrát jsem si knížku půjčila z důvodu večerního předčítání se synem. Bohužel začala škola a už neměl čas. Mě to ale vrátilo v čase. Bravurní advokát a jeho sekretářka prostě musí zajímavým přístupem vyřešit každý případ. A vždy dost záhadným a neotřelým způsobem. Oddechovka.

Greenfingers
13.02.2021 5 z 5

Přestože Gardnerovy detektivky s Perry Masonem mají téměř vždy stejné schéma ( charismatický advokát se ujímá obhajoby beznadějného případu a dovede ho až k úspěšnému konci), vždy je to zajímavé a taky napínavé čtení.


čef
06.10.2019 5 z 5

Perry Mason řeší další složitou situaci, vydírání komplikované mrtvolami. Samozřejmá je také v těchto dílech nevinná žena (nebo vinná?). Těžiště je u soudu, kde se teprve vše ozřejmí. Zde je však další překvapení na závěr. A tak to má ve vynikající detektivce vždy být.