Případ prázdné plechovky

Případ prázdné plechovky https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/26443/pripad-prazdne-plechovky-26443.jpg 4 44 6

Perry Mason série

< 19. díl >

Detektivní příběh rozehraný kolem záhadného výstřelu ve vile bohatého obchodníka. Slavný advokát se svými společníky v těsném předstihu před příslušníky policejního aparátu prošetřuje celou řadu podezřelých, aby nakonec za použití dramatické lsti usvědčil pachatele. Vydání první Přeložila Drahomíra Hlínková.

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Československý spisovatel
Originální název:

The Case Of The Empty Tin


více info...

Přidat komentář

Jadla
08.03.2022 4 z 5

Při čtení Perryho Masona vždycky skoro závidím Delle. Její šéf se dovede tak přirozeně o všechno postarat, prostě s ním po boku/za zády se není čeho bát. Uklidňuje mě to a vždycky ráda sáhnu po dalším případu.

Blanchidlo
09.08.2020 5 z 5

Skvělá detektivka na dovolenou, děj měl spád, kniha se četla sama :)


konicekbily
25.06.2020 5 z 5

Určitě je to jedna z nejvíce kombinovaných zápletek klasické detektivky. SPOILER!!!!!!! Plechovka sloužící jako mrtvá schránka ke vzkazům - a to ještě šifrovaným!!!!! Říkal jsem si, milý Perry, jako toto budeš projednávat v soudní síni, to jsem zvědav! Autor mne doběhl, nebylo soudní líčení a advokát od okolí mnoho pomoci nepotřeboval (Drake a Tragg byli v roli statistů) a při svých potulkách Perry (většinou se Stellou) vše hravě vyřešil. Pěkná slátanina pro neználky, pro nás fanoušky za pět hvězdiček!

čef
15.02.2020 5 z 5

Hodně zamotaný případ i na Perryho Masona. Nezúčastníme se ani soudu, jak v těchto románech téměř pravidlem. Zato se s ním vloupáme do domu, objevíme mrtvoly, nenahlásíme to policii a ještě balíme nepokrytě i Dellu Streetovou, což to je opravdu překvapivé a na Perryho potrhlé. Celkem se dá tato kniha považovat za tu asi v této sérii nejvíce překombinovanou, ale což, nemusí být vše dokonalé, hlavně, že jsme se dobře bavili.

mcabr
20.01.2020 5 z 5

Tahle knížka byla super. Napětí až do konce.

pepa4081
02.09.2016 4 z 5

Pery Mason, Della Streetová - bezvadná klasika. Vrcholně uspokojivé.