Případ křičící ženy

Případ křičící ženy https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23904/pripad-kricici-zeny-23904.jpg 4 62 5

Perry Mason série

< 52. díl >

Perry Mason, sekretářka Della Streetová a detektiv Drake vyšetřují podvody na lékařské klinice. Tentokrát se jedná o vražedný útok na pochybného kalifornského lékaře, který na své klinice provozoval nezákonné machinace s adopcí dětí. Zámožný podnikatel, který se na advokáta obrátil s pozoruhodnou, zřejmě však vylhanou historkou, je do celé záležitosti zapletený a před policií se ocitá v nezáviděníhodné situaci obžalovaného. Pravého pachatele odhalí advokát s pověstným důvtipem v průběhu jednání.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Riopress
Originální název:

The Case Of The Screaming Woman , 1957


více info...

Přidat komentář

evickakyticka
13.09.2023 3 z 5

Celkem slušná detektivka. Našla jsem ji v hotelové knihovně a brala si ji na čtení k bazénu. Účel splnila, dobře se četla.

Česneksmedem
31.08.2023 5 z 5

Detektivky s Perry Masonem mám velmi rád. Přispívají k tomu i jeho pomocníci Della Streetová a Paul Drake. Postupné rozplétání bych přirovnal ke královské hře. Perry zřejmě šachy umí velice dobře. Je to pohodové, příjemné a rozhodně ne nudné.


Hotovson
23.06.2022 5 z 5

Vynikající odpočinková jednohubka. Perry Mason nikdy nezklame a opět dovádí svoje protivníky v soudní síni pomalu k šílenství. Nesmí samozřejmě chybět Della Streetová a soukromý očko Paul Drake, aby bylo trio kompletní, bez nich by to nebylo ono.

iceVS
11.07.2021 5 z 5

Perry Mason od počátku poněkud v bryndě, přesto svůj případ naprosto brilantně vyargumentoval.
John Kirby se při podepisování šeku musel mírně orosit :-D

IVANA0123
18.05.2020 5 z 5

Osvědčená klasika nezklamala. Sledovat vyšetřování zločinu tentokrát z pohledu hvězdného obhájce Perryho Masona, který se mistrovským "slovíčkařením" a hlavně znalostí práva snaží zachránit svého klienta, je skvělé. Je vidět, že kličkování v soudních síních může být stejně napínavé, jako samotné vyšetřování a pátrání po pachateli. Za tento brilantní výkon dávám 4,5*.
(5/20)